Shock!

április 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Yngwie Malmsteen: Facing The Animal

Malmsteen bátyó magához tért és egy hatalmas albumot pengetett ki ujjaiból. Nem csak gitározni tud - még mindig nagyon "ott" van a szeren, hanem remek kis dalokat is írt, fogósak, modernek és hagyományosak egyszerre. Például a címadó dalt ha egyszer hallod, az arcodba mászik, és többet nem felejted el.

megjelenés:
1998
kiadó:
Mercury / PolyGram
pontszám:
9 /10

Szerinted hány pont?
( 6 Szavazat )

A nyitó Braveheartba beleszőtte Gary Moore Over The Hills And Far Away örökzöldjének fő témáját is. Most, hogy újra rengeteg csapatban fellelhető Malmsteen stílusa, a mester újra példát statuált e lemezével. Persze, hogy rengeteg remek szóló tarkítja a dalokat, de kicsit sem izzadságszagú és sehol nem érezni, hogy túlszólózza magát. Remek nóta az Enemy, az End Of My Rope de akármelyiket írhatnám, mert színvonalas mind kivétel nélkül, annak ellenére, hogy 1-2 nóta előfordulhatott volna valamelyik régebbi albumán is.

Csak az énekest cserélhetné le már egyszer, mert bár most éppen Mats Levénnek hívják, de tökugyanolyan témái és hangja van, mint bármelyik elődjének. Ebben a stílusban még mindig ő a legjobb, bárki bármit mond! Mellesleg most kivételesen normálisan is néz ki a svéd mester (vagy csak ügyesen világították meg...) És ne felejtsük el, hogy Cozy Powell utolsó felvételei egyike ez az album...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.