Shock!

október 18.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

FAQ

E-mail Nyomtatás PDF

Tudnivalók zenekarok, kiadók számára:
- Jó minőségű (minimum 192 kbps) mp3 linket küldhetsz, letölthető vagy streamelhető formában. E-mailben semmiképpen NE küldj mp3-at, illetve nagy méretű fájlokat. A zenekarodról pár soros bemutatkozást sem árt küldeni, Facebook, Bandcamp, stb. oldalak linkjével. Mivel a fizikai hanghordozók ideje lejárt és a tárolási kapacitásunk is véges, CD-t (főleg ha írott) csak abban az esetben küldj, ha James Hetfieldnek vagy Kerry Kingnek hívnak. Köszönjük a megértést.

- Az időnk véges, ezért ha előzetes érdeklődés nélkül küldtél zenei anyagot, az nem azt jelenti, hogy automatikusan írunk is róla. Azonban ha észbontóan jó a zenéd, akkor előbb-utóbb biztos sorra kerülsz valamelyik rovatunkban.

Ha hírt szeretnél küldeni nekünk a zenekarodról, az általad szervezett koncertről, fesztiválról, programról vagy bármi egyébről, amiről úgy gondolod, hogy érdekes lehet számunkra és az olvasóink számára, ezt minden további nélkül megteheted, sőt, tedd is meg. Kérünk, hogy erre a célra lehetőleg az info (@) shockmagazin.hu e-mail címet használd. FIGYELEM: fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a beküldött híreket - természetesen azok tartalmának csorbítása nélkül - átfogalmazzuk, kiegészítsük vagy lerövidítsük.

Hozzászólások: a Shock! rockmagazin oldalain a cikkek kommentálhatók. Mindez nem kötött regisztrációhoz, csak egy rövid ellenőrző kód beírásához (bár természetesen azt szeretnénk, ha minél több olvasó döntene úgy, hogy regisztrált felhasználónk lesz). A szerkesztőség ugyanakkor minden esetben fel fog lépni a hatályos jogszabályokat, személyiségi jogokat, jó ízlést sértő hozzászólások és a többször is ilyen módon megnyilvánulók eltávolítása érdekében. Hiúságból semmit sem fogunk kitörölni, nyugodtan leírhatod, ha valamivel nem értesz egyet, akár keresetlen stílust is használhatsz. Értelmetlen anyázásokat, zsidózást, cigányozást, kommunistázást, fasisztázást és egyéb hasonló nyalánkságokat azonban nem tűrünk meg az oldalon. Vagyis ha ilyesmiben találod meg önmagad, beírnod is felesleges hasonlókat, mert előbb-utóbb úgyis kitöröljük. Normális hangvételben beszélgetni akár másról is lehet, mint ami a konkrét cikk témája.

Legyél te is Shockoló!

Elvárások:
- kiváló fogalmazási készség és helyesírás, előny, ha saját stílusod van és képes vagy humort szőni a cikkekbe
- erős angoltudás
- széles tájékozottság az általad kedvelt műfajokban, illetve rálátás más zenei műfajokra is
- szélessávú internet
- alsó korhatár: 24 év
- nem elég a lelkesedés, folyamatos, kitartó munkára van szükségünk

Mivel nonprofit szervezetként működünk, ezért anyagi juttatásokat természetesen nem tudunk adni. Ha a fentiek ellenére érzel magadban tettvágyat, írj számodra tetszőleges albumról kritikát és/vagy koncertről beszámolót, illetve magadról néhány szót  info (@) shockmagazin.hu

Az elbírálás végeredményétől függetlenül mindenkinek köszönjük a ránk áldozott idejét.

Ami még fontos: a pontozásról néhány szó.

 
FacebookGoogle bookmarkMyspace bookmarkIWIWSatartlapDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huDiggUrlGuru.huBlogter.hu

Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Legfrissebb galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.