Shock!

június 25.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

FAQ

E-mail Nyomtatás PDF

Tudnivalók zenekarok, kiadók számára:
- Jó minőségű (minimum 192 kbps) mp3 linket küldhetsz, letölthető vagy streamelhető formában. E-mailben semmiképpen NE küldj mp3-at, illetve nagy méretű fájlokat. A zenekarodról pár soros bemutatkozást sem árt küldeni, Facebook, Bandcamp, stb. oldalak linkjével. Mivel a fizikai hanghordozók ideje lejárt és a tárolási kapacitásunk is véges, CD-t (főleg ha írott) csak abban az esetben küldj, ha előtte egyeztetünk. Köszönjük a megértést.

- Az időnk véges, ezért ha előzetes érdeklődés nélkül küldtél zenei anyagot, az nem azt jelenti, hogy automatikusan írunk is róla. Azonban ha észbontóan jó a zenéd, akkor előbb-utóbb biztos sorra kerülsz valamelyik rovatunkban.

Ha hírt szeretnél küldeni nekünk a zenekarodról, az általad szervezett koncertről, fesztiválról, programról vagy bármi egyébről, amiről úgy gondolod, hogy érdekes lehet számunkra és az olvasóink számára, ezt minden további nélkül megteheted, sőt, tedd is meg. Kérünk, hogy erre a célra lehetőleg az info (@) shockmagazin.hu e-mail címet használd. FIGYELEM: fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a beküldött híreket - természetesen azok tartalmának csorbítása nélkül - átfogalmazzuk, kiegészítsük vagy lerövidítsük.

Hozzászólások: a Shock! rockmagazin oldalain a cikkek kommentálhatók. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de a hozzászólások csak adminisztrátori jóváhagyás után élesednek. A hatályos jogszabályokat, személyiségi jogokat, emberi méltóságot, jó ízlést sértő hozzászólások nem kerülnek ki az oldalra.

A szerkesztőség fenntartja a jogot arra, hogy saját hatáskörében, kizárólag saját szempontjai és elvei alapján mérlegelje, milyen formájú és tartalmú hozzászólásokat engedélyez, illetve tűr meg a magazin felületein. Az előzetes és utólagos moderálással kapcsolatban senki felé nem élünk további indoklással vagy magyarázattal, és nem is válaszolunk ilyen irányú megkeresésekre. Hiúságból vagy a miénktől eltérő vélemény miatt semmit sem szedünk ki, de az indokolatlan trágárságot, a fenyegetőzést, illetve a mások személyiségi jogait vagy emberi méltóságát sértő kommenteket, valamint a célzottan a beszélgetések, más felhasználók vagy a szerkesztőség zavarására irányuló megnyilvánulásokat nem engedélyezzük. Normális hangvételben beszélgetni akár másról is lehet, mint ami a konkrét cikk témája, amennyiben a hozzászólókat ez nem zavarja vagy sérti.

Legyél te is Shockoló!

Elvárások:
- kiváló fogalmazási készség és helyesírás, előny, ha saját stílusod van és képes vagy humort szőni a cikkekbe
- erős angoltudás
- széles tájékozottság az általad kedvelt műfajokban, illetve rálátás más zenei műfajokra is
- szélessávú internet
- alsó korhatár: 24 év
- nem elég a lelkesedés, folyamatos, kitartó munkára van szükségünk

Mivel nonprofit szervezetként működünk, ezért anyagi juttatásokat természetesen nem tudunk adni. Ha a fentiek ellenére érzel magadban tettvágyat, írj számodra tetszőleges albumról kritikát és/vagy koncertről beszámolót, illetve magadról néhány szót  info (@) shockmagazin.hu

Az elbírálás végeredményétől függetlenül mindenkinek köszönjük a ránk áldozott idejét.

Ami még fontos: a pontozásról néhány szó.

 

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.