Shock!

július 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

You Are The Government: szövegvideón a Kreator Bad Religion-feldolgozása

Új box settel jelentkezett a Kreator, benne két albummal a 2000-es évekből. Az év végén Budapesten koncertező csapat most közzétett egy friss szöveges videót is egy korabeli feldolgozáshoz.

kreator_k2023_03

Új, speciális boxszal örvendezteti meg a rajongókat a Kreator, benne a 2005-ös Enemy Of God és a 2009-es Hordes Of Chaos albumok remaszterizált változataival és egyéb extrákkal, amelyek között egyebek mellett egy Kreator-képregény és egy Kreator-démonmaszk is található. A kiadvány népszerűsítése céljából Mille Petrozza és zenekara most hivatalos videót tett közzé a Bad Religiontől feldolgozott You Are The Governmenthez, ami annak idején a Hordes Of Chaos egyik bónuszaként látott napvilágot. A Kreator új albumára, a 2022-es Hate Über Alles folytatására ugyanakkor még várni kell, 2026 előtt nem várható a megjelenése.

A germán thrasherek tavaly a Biohazard, a Sacred Reich és a Terror társaságában járt Budapesten, idén év végén pedig az Anthrax és a Testament társaságában turnéznak Európában. A három zenekar egyenként is a '80-as évek ikonikus bandái közé tartozott a thrash stílusban, és mindannyian sokszor jártak már hazánkban, ebben a leosztásban azonban még sosem lehetett őket megnézni hazánkban. A H-Music Hungary szervezésében most végre erre is alkalom nyílik. A december 10-ei koncert helyszíne a Barba Negra Red Stage lesz, további részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 Tulus 2024-05-26 10:16
Elképzelésem nincs, hogy miért kell a két említett lemezt remastereni, hiszen semmi gond nincs a hangzásukkal....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.