Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Motorbalesetben elhunyt Mitch Lucker, a Suicide Silence énekese

Amerikai idő szerint november 1-jére virradó reggel, motorbalesetből származó sérülések következtében elhunyt Mitch Lucker, a kaliforniai Suicide Silence énekese. A frontember mindössze 28 éves volt, és egy ötéves kislányt hagyott maga után.

Mitch Lucker október 31-én este szenvedett motorbalesetet, amelyben olyan súlyosan megsérült, hogy hiába szállították be sürgősen egy kórházba, a szakemberek már nem tudtak segíteni rajta, és november 1-re virradó reggel elhunyt. A Suicide Silence legénysége érthető módon egyelőre nem is volt képes bővebben kommentálni a tragédiát. „Nem könnyű kimondani ezt: Mitch egy motorbalesetben elhunyt. Szörnyűséges ez mindnyájunk számára, és legmélyebb részvétünk a családjának. Örökre a szívünkben fog élni”, áll a csapat közleményében. A metal színtér tagjai máris tömegesen fejezik ki részvétüket az énekes családja felé.

Az egyik legnépszerűbb amerikai deathcore banda énekese megszállott motoros volt, aki sosem csinált titkot abból, hogy imád száguldozni a géppel. „A motorozásban a veszélyessége ragadott meg”, nyilatkozta nemrég kedvenc hobbijáról. „Egy zenekar frontembereként hozzászoksz az adrenalinlöketekhez, de miután kimentél a színpadra, azokból már nem érkezik több. Mikor hazaérek a turnézásból, szükségem van valamire, ami pótolja ezt. Az, hogy a motoron ülve mindenféle veszélynek ki vagy téve – nos, számomra ez jelenti a szabadságot.”

Lucker egy feleséget és egy ötéves kislányt hagyott maga után. „Nagyon nehéz őket otthagyni a turnék alkalmával, de azért lehet fedél a fejünk felett, mert ezt csinálom”, mondta pár évvel ezelőtt egy interjúban. „Utálok távol lenni tőlük, de nem tudnám eltartani a családomat a turnézás nélkül. Millió apa létezik, aki utál reggel felkelni és munkába menni, de muszáj nekik. Én viszont nem tekintem munkának a Suicide Silence-et: annyit mondok neki ilyenkor, hogy apu most elmegy egy kicsit zenélni.”

Az idei Hegyalján is fellépett Suicide Silence nemrég a Nuclear Blasthez szerződött, és eddig úgy volt, hogy a tavalyi The Black Crown lemez utódja valamikor 2013 nyarán jelenhet meg. A folytatásról most, a történtek fényében egyelőre természetesen nem tudni semmit.

Lucker nem sokkal a végzetes baleset előtt még kiposztolt magáról egy Halloween jelmezes fotót a Twitterre, alatta az alábbi szöveggel: „A halottak élnek.”

 

Hozzászólások 

 
+1 #7 emily ghost psicho 2013-08-20 16:43
:'((..Istenem :( Pedig nagyon szerettem meg a haverok is :(( Szegeny..Nyugodj bekeben!
Idézet
 
 
-1 #6 doma tóth 2013-07-26 10:05
NAGYON sajnálom szegényt NAGYON hiányzik napokig nem tuttam aludni miután hallotam hogy meghalt

NYUGDJON BÉKÉBEN
Idézet
 
 
#5 Bexi Sixx 2013-06-21 18:16
Nagyon szerettem őt szó szerint imádtam és nagyon fáj hogy elhunyt.....Nyugodj békében!!!
Idézet
 
 
-10 #4 Hülyegyerek *____*♥ 2012-11-11 15:47
Pedig milyen jól nézett ki ez a fiúcskaa :'$$♥ Nyugodj békében Mitch :$ :c♥♥ Szeretünk ide lenn ♥

Szóval részvétem te bolondka énekes :'s :( ♥
Idézet
 
 
+11 #3 norbonc 2012-11-02 10:08
Remélem,jó helyre kerültél Mitch.
Idézet
 
 
+8 #2 roenick 2012-11-02 09:10
Jó arc volt!
Nyugodj békében!
Idézet
 
 
+10 #1 Vanishpower 2012-11-02 07:00
Szegény gyerek... elég irónikus, hogy nem rég még arról osztotta az észt, hogy egyszer élsz. Nyugodjon békében!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.