Shock!

július 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2026 előtt nem várható az új Kreator-lemez megjelenése

Év végén nálunk is fellép a Kreator, ám Mille Petrozzáék új albumára még biztosan várni kell. A frontember szerint legkorábban két év múlva jelenhet meg a következő nagylemez.

kreator_k2023_02

Legutóbb 2022 tavaszán, Hate Über Alles címmel jelentetett meg új lemezt a Kreator. A zenekar aktív koncertezéssel tölti az idei évet, de Mille Petrozza szerint a következő album még odébb van. „Mostanában kezdem gyűjtögetni az ötleteket – fogalmazott a főnök a Metal Globalnak adott interjújában. – Vannak demóim, akad néhány dal is. Most úgy tervezzük, hogy 2026 elején hozzuk ki az új albumot. Már gyűjtöttem hozzá anyagot. Azt szeretném, ha a következő lemez tényleg odavágna, szóval rá kell szánnom az időt. Ugyanakkor már korábban, a turné közben gondolkodtunk és dumáltunk róla a többiekkel. Akkor azt beszéltük, hogy a Hate Über Alles dalai a járvány miatt nagyon sokáig hevertek parlagon. Az a lemez akár egy évvel korábban is megjelenhetett volna… Szóval volt némi szünetünk, én pedig folyamatosan írok, úgyhogy sok riffem maradt még abból az időszakból, tehát bőven van miből válogatni. Már válogattam ezek közül, és van egyfajta szövegi irány is, amit követni szeretnék, de ez még csak a kezdeti fázis. 2026 a reális idő. Egy single talán már ’25-ben is megjelenhet, hogy felvezesse az albumot.”

A Kreator tavaly a Biohazard, a Sacred Reich és a Terror társaságában járt Budapesten, idén év végén pedig az Anthrax és a Testament társaságában turnéznak Európában. A három zenekar egyenként is a '80-as évek ikonikus bandái közé tartozott a thrash stílusban, és mindannyian sokszor jártak már hazánkban, ebben a leosztásban azonban még sosem lehetett őket megnézni hazánkban. A H-Music Hungary szervezésében most végre erre is alkalom nyílik. A december 10-ei koncert helyszíne a Barba Negra Red Stage lesz, további részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#2 Dead again 2024-05-17 12:24
Nekem is ez jutott eszembe. Nagy csalódás volt.
Idézet
 
 
#1 Tulus 2024-05-16 15:13
Nem is baj, mivel az utolsó lemez elég szar lett.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.