Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sy-Ops címmel jelenik meg John Sykes új nagylemeze

Lemezborítót és dallistát tett közzé új nagylemezéhez John Sykes, így a brutálisan régóta esedékes album valószínűleg tényleg hónapokon belül megjelenik. Már azt is lehet tudni, hogy az anyag címe Sy-Ops lesz.

Utoljára 2000-ben jelentetett meg új albumot John Sykes, aki ritka megnyilvánulásaiban azóta is mindig belengette a Nuclear Cowboy folytatását az adott évre, ám a fogadkozásokból végül soha nem lett semmi. Most azonban megjelent a neten egy borító és egy dallista a lemezhez, amelynek Sy-Ops lesz a címe – bár végleges kiadási dátumot még mindig nem tudunk hozzá mondani… „Már három éve kész a lemez, de aztán meghalt a menedzserem, és ezzel valaki olyan távozott, akiben tényleg megbízhattam. Szóval jegeltem a lemezt”, indokolta pár hónapja John a késést. „Akik szeretik, amit az 1987-es lemezen-es vagy a két Blue Murderen csináltam, azoknak ez is be fog jönni”, mondja Sykes, aki már bő két évvel ezelőtt közzétett néhány igen ígéretes részletet az anyagról.

johnsykes_cA Sy-Ops dallistája az alábbi lesz:

01. Dawning Of A Brand New Day
02. Believe In Yourself
03. My Guitar
04. Out Alive
05. Jammin'
06. Six String Gun
07. Howlin' N' Moanin'
08. Slave
09. Who Are You
10. Gates Of Hell

Az albumon a hírek szerint olyan muzsikusok bukkannak fel Sykes mellett, mint az egykori Blue Murder-kolléga, Tony Franklin és a Jane’s Addictionből ismert Chris Chaney basszerek, Josh Freese és Curt Bisquera dobosok, valamint Jamie Muhoberac billentyűs. A lista aligha végleges, de egy dolog biztos: David Coverdale ezúttal sem fog felbukkanni John oldalán...

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.