Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mocskos, szennyes lemezzel tér vissza tizenhét év után a D Generation

0420dgenTizenhét év után új lemezzel jelentkezik a New York-i D Generation, a '90-es évek egyik legjobb punk'n'roll-csapata. A Nothing Is Anywhere című albumról máris meg lehet hallgatni az első számot, az Apocalypse Kidset.

Három kiváló albumot készített a '90-es években a New York-i D Generation, és bevallottan az 1994-es s/t debüt, az 1996-os No Lunch és az 1999-es Through The Darkness fonalát akarják felvenni a július 29-én érkező visszatérő anyaggal, amely a Nothing Is Anywhere címet kapta. A zenekar a legklasszikusabb felállásban tért vissza, vagyis Jesse Malin énekel, Howie Pyro basszusgitározik, Danny Sage és Richard Bacchus gitározik, illetve Michael Wildwood dobol. „Azért döntöttünk úgy, hogy készítünk még egy lemezt, mert most is ott ég bennünk a tűz", mondja Malin. „A világ még szarabb, mint amikor a húszas éveinkben jártunk: az eldobhatóság digitális inváziós sztrádája éget porrá mindent időben és térben. A Nothing Is Anywhere jelentette ebből a mi menekülésünket: egyszerre az életünk egy következő fejezete, és egyben emlékeztető, hogy honnan jöttünk. Mi együtt nőttünk fel, és rossz, kívülálló kölykökként mindig is menekülésként, kiútként tekintettünk a zenére. Márpedig egy zenekarnak ilyennek kell lennie: bandának, testvériségnek. Mindnyájan egy örökkévalóság óta ismerjük egymást, szóval olyanok vagyunk, mint valami furcsa család, amit soha nem hagyhatsz el, de valahogy mégis működik..."

A lemezt maga Sage producerelte, és a bandára jellemző módon mindent felnyomtak rá elsőre vagy másodikra. „Olyan albumot készítettünk, ami tökéletesen reprezentálja a zenekart", így Danny. „A színpadon tényleg elég jó kis zajt csapunk, és ez a lemez most kicsit még mocskosabb, szennyesebb. Kicsit még jobban a vörös tartományban mozog a mutató..."

dgeneration_cAz albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Queens Of A
02. Lonely Ones
03. Apocalypse Kids
04. 21st Century Blues
05. Dance Hall Daze
06. Mercy Of The Rain
07. Hatful Of Rain
08. Don't Believe
09. Rich Kids
10. Militant
11. Piece Of The Action
12. Not Goin' Back
13. Tomorrow

Az ars poeticának is beillő Apocalypse Kids alább máris meghallgatható. A bandával a pár évvel ezelőtti újjáalakulás kapcsán készített interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.