Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megjelent az új Anthrax-DVD, nézd meg a Madhouse felvételét!

anthrax_cKings Among Scotland címmel új koncertvideóval jelentkezett az Anthrax, amelyet tavaly februárban rögzítettek Glasgow-ban. A Madhouse felvétele most megtekinthető a kiadványról.

Tavaly kétszer is játszott Budapesten az Anthrax, először márciusban, majd júniusban. A zenekar egyfelől az Among The Living jubileumi, másrészről a tavalyi For All Kings hagyományos turnéja kapcsán fordult meg nálunk, és mindkét programot megörökítették egy friss DVD-n. A Kings Among Scotland április 27-én jelent meg a Megaforce és a Nuclear Blast gondozásában, rajta a februári glasgow-i buli felvételével: a műsor egyik blokkjában vegyesen válogatnak a karrierjükből, a másodikban pedig teljes egészében elhangzik az 1987-es alapmű anyaga. A koncert mellett természetesen felraktak a kiadványra dokumentarista anyagokat, interjúkat, backstage-jeleneteket és a felszerelést bemutató videókat is. A Caught In A Mosh és az Indians felvételét már korábban bemutatták, most a Madhouse is megtekinthető a kiadványról.

Az Anthrax jövő hónaptól a Slayer búcsúturnéján játszik a Lamb Of God, a Testament és a Behemoth mellett.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+11 #2 not 2018-04-29 20:27
Idézet - Szálasihónaljsz őre:
Egyszerűen nem fér a fejembe hogyan emlegethetik ezt a zenekart egy lapon egy Slayerrel, vagy egy Megadeth-el. Fényévekkel gyengébb gyengébb dalszerzők és zenészek. Mármint az Anthrax.


omfg...
Idézet
 
 
-16 #1 Szálasihónaljszőre 2018-04-29 13:52
Egyszerűen nem fér a fejembe hogyan emlegethetik ezt a zenekart egy lapon egy Slayerrel, vagy egy Megadeth-el. Fényévekkel gyengébb gyengébb dalszerzők és zenészek. Mármint az Anthrax.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.