Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Iommi megerősítette: közösen próbált a Black Sabbath

Tony Iommi elismerte a Terrorizer magazinnak, hogy a Black Sabbath négy eredeti tagja közösen próbált, és mindannyian nagyon élvezték a zenélést, ám azt illetően továbbra sem mondott semmit, hogy mikor várható tőlük bármilyen kézzelfogható életjel.

„Játszottunk néhány régi dalt, és remekül éreztük magunkat ismét együtt”, mondta Iommi a lapnak. „Jó viszonyban vagyunk egymással, minden probléma nélkül játszhatunk megint közösen. Jó lenne, ha ez megvalósulhatna, és szerintem most állunk ehhez a legközelebb.” A gitáros a Planet Rocknak is megerősítette a közös próba tényét, ám ettől függetlenül tovább lebegtetett. „Jelenleg megbeszélések zajlanak az újjáalakulásról, de nem tudom, mi fog történni, mert végleges döntés egyelőre nem született. Tárgyalunk… És mind beszélünk egymással. Találkoztunk, próbáltunk, ami nagyszerűen sikerült. De még semmi sem dőlt el. Nagyszerű lenne, ha ismét összejönnénk, és szerintem mindannyian szeretnénk is ezt. De ennél azért egy kicsit több kell a dologhoz…”

Augusztusban Iommi még meglehetősen indulatosan reagált arra a Birmingham Mail nevű lapban megjelent hírre, amely szerint ismét összeállt a zenekar eredeti felállása, állásfoglalásában azonban nem feltétlenül magát a tényt cáfolta. Ezután csak olaj volt a tűzre Ozzy távolléte és gyermekeinek lebegtetős nyilatkozata az énekes életéről szóló film díszpremierjén. Az énekes októberben végre elismerte, hogy a háttérben zajlanak az előkészületek, de további konkrétumokat ő sem mondott.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.