Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Black Sabbath reunion: valóban nem zörög a haraszt

Tony Iommi menedzsere sem tagadja, hogy volt szó a Black Sabbath eredeti felállásának újjáalakulásáról: Ralph Baker határozott nemmel felelt arra a kérdésre, hogy hamisnak minősítette-e a Birmingham Mailben a héten leírtakat a Sabbath főnöke.

„Nem mondta, hogy hamis", válaszolta Baker ugyanezen lap megkeresésére. „De semmi nem dőlt el. Tony nem tagadta, hogy beszéltek a többiekkel a témáról, de semmi olyanról nem született döntés, mint amikről a cikkben lehetett olvasni. Tony júniusban beszélt erről, és úgy érezte: elég egyértelmű, hogy interjún kívül mondta, amit mondott."

A menedzser szerint a szóban forgó mondatok egy rendkívül széles témaköröket érintő beszélgetés során hangzottak el, és a Birmingham Mail újságírója kiragadta azokat a környezetükből. „Egy teljesen jelentéktelen kis weboldal (a MetalTalk.net) kitett valamit arról, hogy a Sabbath ismét összejött. Mikor ezután a Birmingham Mail is megjelentette a maga cikkét, a hír egyből körbement a világon, mert mindenki hivatalosként kezelte. Tony weboldala ezt követően össze is omlott. Ha közzé akarnánk tenni egy hasonló hírt, nem valami jelentéktelen kis oldalacskán jelentetnénk meg. De manapság egy csomó mindenkinek nincs jobb dolga, mint simán átvenni egymástól a híreket, aztán meglátni, mi történik..."

Magyarra fordítva (a mi értelmezésünkben): a tárgyalások előrehaladott állapotban vannak, csak éppen a két említett médium belerondított a jól előkészített bejelentésbe...

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 kamikaze 2011-08-18 16:42
Szerintem Ward 62 évesen, 2 infarktussal a háta mögött nem fog tudni turnézni. Egy ilyen rockbandában dobolni annál sokkal nagyobb fizikai megterhelést jelent, hogy ilyesmi komolyan felmerüljön bárkiben. Esély talán egy stúdiólemezre lehetne, de még az is necces. Koncerten persze dobolhatna más is, pl. Vinny Appice, de akkor már nem eredeti a felállás.
Idézet
 
 
+1 #1 mrataxi 2011-08-18 15:08
valami hasonló értelmezés jutott eszembe nekem is :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.