Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Black Sabbath: tavasszal már turnézni akarnak

Valószínűleg jól halad Tony Iommi gyógyulása, a Black Sabbath gépezete ugyanis jövő tavaszra ismét mozgásba lendül, és egy ausztrál turnét már mindenképpen be akarnak iktatni a menetrendjükbe – ezt maga Sharon Osbourne árulta el egy aktuális interjúban.

„A Black Sabbath épp a stúdióban dolgozik Rick Rubinnal”, mondta Sharon egy ausztrál rádióműsorban. „És jövő tavasszal minden bizonnyal itt fognak turnézni.” A Sabbath masszív turnézást tervezett 2012-re, de mivel időközben Tony Iomminál limfómás megbetegedést diagnosztizáltak, a kezelések közepette idén csak három koncertet adott a banda: egy bemelegítő bulit Birminghamben, majd egyet a Download fesztivál egyik headlinereként és egyet Chicagóban, a Lollapaloozán.

A csapat eredetileg őszre tervezte elkészíteni a visszatérő albumot, ez azonban a jelek szerint szintén csúszik, és aligha jelenik már meg idén. „Körülbelül tizenöt dalt írtunk eddig”, mondta egy májusi interjúban Ozzy a lemezről. „Azt még egyelőre nem tudom, mind felkerül-e az albumra. Egyelőre még tovább írunk.” A lemez címéről még nem árultak el semmi konkrétumot, de Ozzy erről is bedobott egy morzsát az interjú során. „A következő év, 2013 egy jó nyom azt illetően, hogy nevezzük majd az albumot.” „Rick Rubin leültetett minket, feltette az első lemezt, azt mondta, hallgassuk meg, képzeljük el, hogy 1969-ben vagyunk, épp most készítettük el az anyagot. Mi lenne a következő lépés?”, idézte fel Geezer Butler a munka kezdeteit. „A régi dolgok szellemében rakjuk össze a dalokat, de más megközelítéssel”, tette hozzá Tony Iommi.

A stúdióban Ozzy dobosa, Tommy Clufetos játszik az eredeti trióval, miután Bill Ward tavasszal anyagi okokból kiszállt az újjáalakulásból. Legutóbb azonban már a dobos is azt pedzegette, hogy rendezné a szituációt. 

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.