Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Iommi: három hét sugárkezelés következik

Intenzív kezeléseken esik át Tony Iommi, a Black Sabbath gitárosa, akinél tavaly év végén diagnosztizáltak limfómás megbetegedéseket. Iommi már túl van a kemoterápián, most három hét sugárkezelés vár rá.

„Átestem az utolsó kemoterápiás kezelésen, így remélhetőleg a szervezetem hamarosan visszatér a normális állapotához", írja Tony. „A legrosszabbak a szteroidok voltak... Most három hét sugárkezelés vár rám, amiről azt mondják, szintén nagyon embert próbáló, szóval meglátjuk... Nagy köszönet illeti Ozzyt és Geezert, hogy átjöttek Angliába, komoly ösztönzést jelentett ez nekem. A legtöbb napon dolgoztunk és összegyűlt pár igazán nagyszerű új témánk. És persze nektek is köszönöm a kedves üzeneteket, remélhetőleg hamarosan találkozunk."

A Black Sabbath az eredetileg tervezett turné helyett idén mindössze két koncertet ad: egyet június 10-én, a doningtoni Download Fesztivál egyik headlinereként, a másikat pedig valamikor augusztusban az Egyesült Államokban. Utóbbi buliról azonban egyelőre nem tudni bővebbet.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.