Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Black Sabbath: Bill Ward már bánja?

Elképzelhető, hogy Bill Ward már bánja kimaradását a Black Sabbath újonnani aktivitásaiból. A limfómás betegsége miatt továbbra is kezelés alatt álló Tony Iommi, Ozzy Osbourne és Geezer Butler jelenleg Tommy Clufetos dobossal dolgoznak egy új stúdióalbumon, és Ozzy ütőse játszott velük három idei élő fellépésükön is. Ward most azt mondta a Vice-nak, hogy szeretne részese lenni a Sabbath sztorinak.

„Akadt néhány nagyon kényelmetlen szituáció az utóbbi hat hónapban”, magyarázta Bill az interjúban, amelynek során egyébként az Eagles Of Death Metal frontembere, Jesse Hughes tette fel neki a kérdéseket. „Meglátjuk, mi sül ki ebből… De most magamért állok ki. Épp annyira, amennyire szeretem őket… Mindig is zenélni fogok, ez az életem. És ha lesz valami hosszabb kifutása a Black Sabbathnak, akkor szeretnék ennek a része lenni. Hard rock zenét akarok játszani, hangos dobokon akarok játszani. Imádok Terryvel, Ozz-zal és Tonyval zenélni. Amikor Tony előáll azokkal a nagy akkordokkal, még ma is ugyanúgy libabőrös lesz a hátam, mint amikor tizennyolc éves kölykök voltunk. Ez nem is fog elmúlni, még ma is megvan. Nagyon, nagyon szerencsésnek érzem magam, amiért a szívemben és a lelkemben ott a zene.”

Ward a szerződésén – vagyis az anyagiakon – különbözött össze társaival májusban, vagyis egy hónappal a Sabbath doningtoni headlineri fellépése előtt. „Nem volt súrlódás, nem volt vita", mondta Ozzy Osbourne egy nyári interjú során. „Az ajtó pedig nem zárult be. Azt viszont nem tudom, ki tudunk-e találni valamit, ahogy halad előre az idő." Tony Iommi mindehhez hozzátette: nem személyes ügyről van szó Ward és a Sabbath másik három tagja között. „Ha Bill felhívna minket holnap, ahogy eddig nem tette, de ha mégis..."

Tonyék június elején az NME-nek szintén hasonlóan nyilatkoztak. „Mindent megpróbáltunk Bill-lel, de mégsem jött össze a dolog. A mi jogászaink alkudoznak az ő jogászaival... Teljesen nonszensz az egész. Mi konkrétan semmit sem tudtunk meg egyenesen Billtől, minden az ügyvédein keresztül bonyolódott", mondta akkor Tony. „Az ajtó mindig nyitva áll. Amennyire tudom, Bill megindokolhatatlan dolgokat követelt. Semmi sem lett volna jobb annál, mint ha velünk akart volna játszani, de a részleteket nem tudom. Az üzleti ügyekkel nem én foglalkozom", fogalmazott Ozzy.

 

Hozzászólások 

 
+3 #4 Venomádi 2012-10-04 14:03
Ha én lennék Ozzy és rohadtul érdekelne az egész, azt mondom, hogy asztal alatt megegyezünk mert a picsába ezzel a sok szarral, hogy management, meg ügyvédek, hát baszki nem emberekről beszélünk mégiscsak? Meg barátokról? Nem látok a háttérebé mindennek, de szerintem nem ügyfelekről kéne itt beszélnünk hanem négy legendáról, sőt barátokról. Ebben a korban ezt már félre lehetne tenni igazán, nem beszélve arról, hogy sajnálják a negyedik zenésztársuktól annak a 9 milliárdnak a negyed részét.. életük végéig elég ha akarják.
Idézet
 
 
+2 #3 Zoli 2012-10-03 20:32
Miért nem fognak kezet a rendőrök az ABC-ben? Mert az üzletben nincs barátság!
Idézet
 
 
+4 #2 2012-10-03 18:51
Na azért ez mekkora mellébeszélés már? Ozzy: "a részleteket nem tudom". Ennyi év után, ha a dobosunk managementje és az én managementem nem képes megegyezni és a koncert közeleg, csak megy a huzavona, akkor egyszer csak azt mondom, hogy héjj Bill, mi a fene folyik itt? Nézzünk már rá ezekre az öltönyösökre... Ehelyett aszongya, hogy fingja sincs a részletekről, nem tudtak megegyezni az ügyvédek, így az ős zenésztársunk nem játszik velünk... háááát.... khmmmm....
Idézet
 
 
+2 #1 Trollmagnet 2012-10-03 13:11
Na remélem most már helyreállnak a dolgok
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.