Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Black Sabbath: november 11-én végre tényleg lehull a lepel

A Black Sabbath hivatalos honlapjának főoldalán a titokzatos 11.11.11 dátum jelent meg a zenekar klasszikus logója alatt. Sajtóértesülések szerint Tony Iommi, Ozzy Osbourne, Geezer Butler és Bill Ward egyaránt ott lesznek aznap a hollywoodi Whiskey A Go Go klubban, ahol zártkörű rendezvény keretében ejtenek meg egy nagy bejelentést.

A Whiskey A Go Go a Sabbath szempontjából elsősorban arról nevezetes, hogy a zenekar negyvenegy évvel ezelőtt, 1970. november 11-én pontban 23.11-kor itt lépett először színpadra az Egyesült Államokban, méghozzá Alice Cooper nyitóbandájaként. A mostani ceremónia házigazdája Henry Rollins lesz, de hogy egy konkrét jövő évi turnét jelent-e be a Sabbath vagy az új lemez készítésének hírét, azt egyelőre nem tudni. Csak egy dolog látszik biztosnak: az augusztusban megkezdődött fárasztó lebegtetésnek végre vége szakad. És mennyivel jobb lett volna, ha tényleg meglepetésszerűen jön most ez az egész, nem igaz?

Tony Iommi októberben elismerte a Terrorizer magazinnak, hogy a Black Sabbath négy eredeti tagja nemrég közösen próbált, és mindannyian nagyon élvezték a zenélést, ám azt illetően továbbra sem árult el semmit, hogy mikor várható tőlük bármilyen kézzelfogható életjel. Augusztusban a gitáros még meglehetősen indulatosan reagált arra a Birmingham Mail nevű lapban megjelent hírre, amely szerint ismét összeállt a zenekar eredeti felállása, állásfoglalásában azonban nem feltétlenül magát a tényt cáfolta. Ezután csak olaj volt a tűzre Ozzy távolléte és gyermekeinek lebegtetős nyilatkozata az énekes életéről szóló film díszpremierjén. Az énekes októberben végre elismerte, hogy a háttérben zajlanak az előkészületek, de további konkrétumokat ő sem mondott.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.