Shock!

április 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

CD kritika tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Sodom: The Final Sign Of Evil

Azt azért még megveszekedett thrasherként is el kell ismernem, hogy az első Sodom hallgathatatlan. Namármost ez a lemez nem más, mint a „klasszikus" debüt EP dalai újra feljátszva az eredeti tagság – Grave Violator, Witchhunter meg Tamás bátya – által, megpakolva szám szerint hetes darab bónusszal.

megjelenés:
2007
kiadó:
SPV / HMP
pontszám:
- /10

Szerinted hány pont?
( 4 Szavazat )

Az In The Sign Of Evil eredetileg lemeznek készült, de eddig megúsztuk belőle öt dallal, most viszont itt a teljes lemezanyag, újra felrántva. Az újrajátszásnak jelen esetben mondjuk az ég adta egy világon semmi értelme, ez a verzió gyakorlatilag szarabbul szól, mint az eredeti.

Megmondom őszintén, amikor a Sodom olyan - közel sem világmegváltó, ám fasza – lemezeket tudott lepakolni az asztalra mostanában, mint az M16 vagy a legutóbbi, a banda nevét magán viselő cucc, nem sok értelmét látom kiadni ilyesmit. Ráadásul jubileum sincs, hiszen eredetileg 1984-esek a nóták. A hallgathatatlan klasszikusok sorában – Endless Pain, Sentence of Death stb. – az In The Sign Of Evil is előkelő helyet foglal el, így ez az anyag is messzemenően kult, a pontozástól viszont inkább eltekintek!

 

Hozzászólások 

 
#1 mamsiplény 2018-09-17 17:08
Micsoda istenkáromlás! Ezek a síri hangok közvetlenül a Gonosz kitörése előtt keletkeztek. Ilyen boszorkányos metált azóta sem írt senki! A pokol összes légiója ott dübörög, ha megszólal a parancs.
Nyilvánvalóan a föld alól tör elő a zene, azért olyan szar a hangzás ;)
De istentelenül jó volt ez bő harminc éve... Csak valahogy senki sem értette, amikor úgy 2010 táján előkerült a régi kazettám, és beraktam a kocsiban :) az volt ám a hangzás...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.