Shock!

november 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Burn címmel még egy új számot mutatott be Geoff Tate zenekara

0729ombBurn címmel mutatta be második teljes dalát és klipjét az Operation: Mindcrime, a Queensryche-ból kirúgott Geoff Tate új zenekara. A debütáló lemez szeptember 18-án jelenik meg a Frontiersnél The Key címmel.

Arról nyilván lehet vitatkozni, hogy tényleges zenekar-e az Operation: Mindcrime, vagy csak Geoff Tate szólóprojektje, de a szeptemberben érkező, The Key című új anyagot az annak idején a Queensryche-ban is megfordult Kelly Gray gitárossal, John Moyer basszerrel (Disturbed), Simon Wright és Brian Tichy dobosokkal, Randy Gane billentyűssel, illetve Scott Moughton gitárossal rögzítette az egykor szebb napokat is látott énekes. Vendégként felbukkan az albumon David Ellefson, a Megadeth basszere, illetve Mark Daily és Scott Mercado is.

A The Key – az előzetes beharangozásoknak megfelelően – egy konceptalbum-trilógia első része lesz. A volt zenésztársaival tavaly tavasszal kötött megegyezés értelmében kizárólag Tate jogosult teljes egészében, egyedi előadásként eljátszani az Operation: Mindcrime és az Operation: Mindcrime II lemezeket. Geoff az új formációval is az epikus vonalra gyúr majd rá, és remélhetőleg nem legutóbbi csúfosan megbukott, még Queensryche-ként kiadott önálló lemeze, a Frequency Unknown színvonalán teszi majd ezt… „Egy roppant izgalmas történetről van szó zenébe ágyazva. Nincsenek előttem határok, szóval teljes szabadsággal fordulhatok akár olyan irányokba is, amelyekbe azelőtt nem haladhattam”, mondta tavaly az énekes egy interjúban.

0729omcA lemez dallistája az alábbi:

01. Choices
02. Burn
03. Re-Inventing The Future
04. Ready To Fly
05. Discussions In A Smoke Filled Room
06. Life or Death?
07. The Stranger
08. Hearing Voice
09. On Queue
10. An Ambush Of Sadness
11. Kicking In The Door
12. The Fall

A már ismert Re-Inventing The Future dal videója mellett alább a friss Burn is megtekinthető, így szépen mindenki összehasonlíthatja ezeket a Todd La Torrével felálló mai Queensryche nemrég közzétett friss dalával, az Arrow Of Time-mal. A Queensryche ma huszonöt éves Empire albumáról itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+7 #1 bogar 2015-08-20 08:08
Hát nekem ez is bejön.
Várós lemez.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.