Shock!

január 27.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Innentől fogva ismét csak egy Queensryche létezik

Mint ahogyan az várható is volt, nem Geoff Tate, hanem a Todd La Torre-féle, a csapat három eredeti hangszeresét soraiban tudó Queensryche viseli a továbbiakban a seattle-i heavy metal csapat alaposan megtépázott nevét. Az erről szóló nyilatkozatot maguk Michael Wiltonék tették közzé.

„Tudatni szeretnénk a világon élő Queensryche rajongókkal, hogy peren kívüli megegyezés született Eddie Jackson, Scott Rockenfield és Michael Wilton, illetve Geoff Tate között a Queensryche név jövőbeli használatáról”, áll a hangszeresek közleményében. „Ennek értelmében az eredeti tagok, Eddie Jackson, Scott Rockenfield és Michael Wilton a később érkezett Todd La Torrével és Parker Lundgrennel közösen az egyetlen olyan formáció lesznek a jövőben, amely Queensryche néven lemezeket készít és turnézik, és a zenekar egész, több mint harminc éves karrierjének zenei katalógusából válogat majd fellépésein. A Queensryche eredeti énekese, Geoff Tate szintén folytatja a lemezkészítést, koncertezést és egyéb kreatív tevékenységet, és a megegyezés értelmében kizárólagosan ő jogosult teljes egészében, egyedi előadásként eljátszani az Operation: Mindcrime I és az Operation: Mindcrime II lemezeket. Mindkét fél a legjobbakat kívánja a másiknak, és nagy reményekkel tekint a jövő felé. Köszönjük a rajongóknak, hogy mögöttünk álltak az utóbbi évek megpróbáltatásai közepette, és alig várjuk, hogy a következő években is megosszuk veletek a zenénket.”

A Todd-féle Queensryche – amely tehát innentől fogva az egyetlen – máris dolgozik a tavalyi lemez folytatásán. Tate Queensryche-ja augusztus 9-én, a kaliforniai Morgan Hillben búcsúzik el a közönségtől, ezt a fellépést eleve utolsóként szervezték és kötötték le.

 

Hozzászólások 

 
-1 #3 roland 2014-04-29 04:32
Valszeg "Operation: Mindcrime III." lesz :-)
Idézet
 
 
+1 #2 queensryche999 2014-04-28 19:52
Sose hallottam erről a bandáról
Idézet
 
 
-1 #1 pumpika666 2014-04-28 19:26
geoff-ot ismerve nem lenne meglepő, ha benne lenne asz operation, v a mindcrime szó a köv. lemez címében :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.