Shock!

július 07.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Story: Kontroll

A győri Nephilim Records legkorábbi kiadványainak egyike a sok éves múlttal rendelkező Story '99-es korongja. Műfajilag a power/thrash vonalba lehet besorolni őket, a rekedtes vokáltémákat sziklaszilárd, ám dallamokat is magában hordozó riffelés kíséri.

megjelenés:
1999
kiadó:
Nephilim
pontszám:
7 /10

Szerinted hány pont?
( 5 Szavazat )

Főleg a gitárszólóknál eresztik el magukat a hangszeresek a dallamosság irányába, ami igencsak a javára vált összhatás szempontjából, plusz érzelmi töltést adott a daloknak (hú, ez már kezd olyan lenni, mint egy verselemzés).

12 nóta került a cd-re, átlagosan 5-6 perc körüliek. Kellemes riffekben nincs hiány, pl. Az idegen és az Egyetlen perc igencsak súlyosan megdörren, viszont fogósság tekintetében néhány nótára ráférne még a javítgatás, és az énektémákon is lehet még mit finomítani, a lemez közepe felé egy kicsit egyhangúvá válik sajnos.

Remélem, a következő lemezen a csapat megmarad a power/thrash vonalon (és nem mennek át trendi heavy metalba, mert az nagyon rosszul állna nekik), és a hiányosságokat kijavítva egy dallamosan zúzós témákkal teli korongot adnak ki idén.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.