Shock!

január 20.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Old Man's Child: Revelation 666 - The Curse Of Damnation

A 98-ban megjelent Ill-Natured Spiritual Invasion számomra egy új kedvencet avatott, az Old Man's fogós black metalja sokat hallgatott vendég volt nálam. A csapat egy személyes zenei agytrösztje, Galder a felelős a zenéért most is, a legtöbb esetben azért nem a legsikeresebb az ilyen tartós egyeduralom.

megjelenés:
2000
kiadó:
Century Media / MusiCDome
pontszám:
9 /10

Szerinted hány pont?
( 1 Szavazat )

Itt ettől nem kell tartani, zeneileg teljesen rendben van a lemez, maradt az előző vonal; heavy metal elemekkel tűzdelt dallamos, hangulatos szintetizátorjátékkal fűszerezett, inkább energiát adó, mint kiszipolyozó black metal. Váltakoznak a gyors, illetve középtempós, rendkívül húzós részek, nem nagyon lehet belekötni semmibe, mindig akad egy-egy remekül eltalált rész a nótákban, ami emlékezetessé teszi az Old Man's Childot. Ja, és igen ügyes a dobos (Tjodalv)!

Stúdióváltás történt, jelen korong már az Abyssban készült, tipikus a sound, de jól áll a zenekarnak, noha az előző lemez hangzása is tetszett. Felfutóban van a csapat, ha sikerül állandó zenészeket (nem csak a felvételre visszatérő régieket) maga köré szerveznie Galdernek, a nagyobb siker sem lehetetlen.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.