Shock!

július 09.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Metal Church: Masterpeace

Megint egy legendás csapat alakult újjá, és megkíséreltek egy döbbenetes erejű anyagot kiadni. Sajnos csak próbáltak. A nyitó Faster Than Life riffelése még nem olyan rossz, de ahogy megszólal a lemez, az harmatgyenge. El nem tudom képzelni, hogy tudtak ennyire erőtlenül, vékonyan megszólaló anyagot kiadni. Borzalmas.

megjelenés:
1999
kiadó:
SPV / MusiCDome
pontszám:
7 /10

Szerinted hány pont?
( 4 Szavazat )

Ráadásul David Wayne énektémái és hangja hallatán a nyakamat is behúzom. A 11 nótából - melyből az egyik egy Aerosmith feldolgozás, a Toys In The Attic, és amely elég gyengén sikerült - kb. ha 5 van, ami igazán erős, de ezzel a hangzással még ezek is vesztenek értékükből. Tetszett a második - All Your Sorrows -, korrekt a dal felépítése, aztán jó a lendületes, hagyományos metal nóta, a Falldown, az epikus They Signed In Blood. Innen kezdve aztán valahogy leül a lemez. A 6. nóta teljesen tipikus elemekből áll, kiszámítható és kicsit unalmas is. Sajnos elég egyformácskák a számok, ez bizony nem az a visszatérés, amire a Metal Church rajongók vártak.

Talán ha a hangzás jobb lenne, dobna valamit az összképen. Tulajdonképpen hangulat kérdése, mert előfordul, hogy jobban tetszik a lemez, de legtöbbször csak háttérzeneként hallgatom.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.