Shock!

október 25.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lowemotor Corporation: Saturnalia

Egy igencsak ledér hölgy két gigantikus kutyával az oldalán. Jót ígér ez?... Érzésem szerint nem. A zene lendületes rock'n roll alapú zene, kicsit csörgős dobokkal, a refrénnél picit hamisan. Ja, női énekessel. Lehet a borítón látható démon. És tényleg.

megjelenés:
2004
kiadó:
Spinefarm / HMP
pontszám:
1 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

A zenekar finn, na de nem ám énekesnőt keresett a csapat, hogy gyors sikert érjen el, hanem egy sztriptíztáncosnőt. Aztán mennyire van hangja vagy nincs, az már mellékes, nyilván kiválóan tud tekeregni a színpadon egy oszlop körül és az sem zavarja, ha kibukkan a melle olykor. A siker érdekében még Ville Valo-t is bevetették, egy kis vokalizáció erejéig. Felteszem kevés sikerrel, mivel a lemez tavalyi és nem túlzottan hallhattunk azóta a zenekarról. Hála az égnek. A korongon totálisan jellegtelen titty-tötty rockdalok hallhatóak, súlyosnak mondható gitárhangzással, és erre vernyákol hősnőnk. Sokszor fülbántóan hamisan.

A lemez üzenete érzésem szerint világos mindenki számára: dugjatok szabadon, pokolba a valódi érzelmekkel, legyünk szabadosak, mert az milyen trendi. Nos, lehetne ezt még fokozni és hegyekbe hordani a fikkantást, hogy miért szar ez az album, de most hagyjuk a felesleges körítést, ez szar és pont.

A csapat honlapja nem működik, reménykedjünk, hogy megszűntek.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.