Shock!

október 20.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Los Los: Viva Los Los

El nem tudom képzelni, milyen ingerszegény környezetben kell ahhoz felnőni, hogy egy kiadó szerződtessen egy olyan brigádot, mint a Los Los, mivel azt humorosnak tartja. Ennél még Sas József komplett életműve is üdítőbb és szórakoztatóbb.

megjelenés:
2005
kiadó:
Drakkar / Focusion Promotion
pontszám:
0 /10

Szerinted hány pont?
( 0 Szavazat )

Állítólag mexikóiak, szerintem átlagos dajcsok, csak hülye maszkok mögé bújtak és hangzatos, ámde idióta művészneveket vettek fel. Bár a fene tudja, lehet, tényleg mexikóiak, manapság minden elképzelhető.

Nos, nem húzom tovább az időt: nem hallható a lemezen más, mint mindenféle spanyol nyelvű popsláger rammsteinosítva, mint például a Vamos a la playa, a Macarena, a Ketchup Song, meg egy csomó olyan, amit szerencsére nem ismerek. Ezt a hármat is pont eléggé gyűlölöm ahhoz, hogy kiagyalójukat azonnal deportálnám a vogonok szülőhelyére költészet-elbírálónak. Bár bevallom, a Luki Luki című sláger eredetijére bolhányit kíváncsi lettem.

Nos, ha az ember mit sem sejtve rakja be a lemezt, kicsit gyanús lehet, hogy valami Rammstein másolat zenekar bazsevál enyhén szólva gyengécskén, ám az első döbbenet után jön a masszív zsibbadás, majd annak a gondolatnak a megvalósítása, mely azt sugallja: AZONNAL KAPCSOLD KI EZT A SZART ÉS HAJÍTSD EL JÓ MESSZIRE!!!!

Megtettem.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.