Shock!

október 20.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lana Lane: Secrets Of Astrology

Szegény lófejű Lana Lane első európai terjesztésű korongjával, a Queen of the Oceannel nem aratott nagy sikert nálam tavaly. Hiába lelkendezett érte egész Japán, hiába kiáltották ki a szimfonikus rock királynőjének, ez nem mentette meg attól, hogy utánérzésesre sikeredett, lapos szerzeményekkel megtöltött, rosszul kevert korongját ne hajítsam fanyalogva a sarokba.

megjelenés:
2000
kiadó:
InsideOut / MusiCDome
pontszám:
8 /10

Szerinted hány pont?
( 1 Szavazat )

S jön az új lemez, persze húzom a számat, hogy megint végig kell hallgatni vagy hetven perc nyavalygást hangjegyekbe ágyazva, és lőn csoda, hősnőnk megtáltosodott, de legalábbis körülötte az új és igen neves zenészek (mint Arjen Lucassen) zeneszerzők biztosan. Agresszívebbek a dalok, nem olyan puhán maszatosak, mint előzőleg, életet leheltek a hangokba most egész korrekt módon, noha az utánérzés megmaradt, ezt itt hallottam, azt ott, sebaj, a fejlődés nem elhanyagolható mértékű esetükben.

Mondjuk bő 72 percben csakis a műfaj szerelmesei találnak benne élvezetet, AOR és progrock felől közelítőknek érdemesebb próbálkozni a Secrets of Astrology-val, mások néhol álmosítónak érezhetik, nem csodálnám, mert én is elpilledtem, de legalább annak örülhetek, hogy végre hallgatható lemezt sikerült készíteniük.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.