Shock!

november 17.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Lacuna Coil: In A Reverie

Arról már hallottam, hogy a Lacuna Coil gótikus metalban utazik, de az meglepetésként ért, hogy olaszok. Mostanában erőre kaptak az olaszok és jobbnál jobb csapatokkal árasztják el a metal piacot (Eldritch, Rhapsody, stb...) A Lacuna Coil számomra nagyon kellemes meglepetést okozott igazi melankólikus, Paradise Lost hangulatot árasztó muzsikájával.

megjelenés:
1999
kiadó:
Century Media / MusiCDome
pontszám:
8 /10

Szerinted hány pont?
( 2 Szavazat )

Ami leginkább megkülönbözteti a gothic-rock egykori királyaitól, az, hogy jelen bandában Cristina Scabbia személyében egy varázsos hanggal bíró hölgyet is üdvözölhetünk a férfi vokalista (Andrea Ferro) mellett. Méghozzá igencsak markánsan részt vesz a nótákban, szinte rá épül minden. Kristálytiszta magas hanggal rendelkezik Cristina, dallamai fülbemászóak és nem kevés fájdalommal telítettek. Legkiemelkedőbb nótának a To Myself I Turned-öt tartom, a refrén zseniális és hátborzongatóan gyönyörű, maga a tömény lelki élveboncolás. Ha valamit nagyon nem szeretnél elveszíteni, de mégis lépni kell valamerre, hallgasd meg ezt a nótát, és 100 százalék, hogy továbbra is kétségek fognak gyötörni...

Ez nem egy problémamegoldó album, az biztos, de attól még rengeteg értékkel rendelkezik. Gótikus metal kedvelők bátran próbálkozzanak vele, a lemez hallgatását kísérő libabőr garantált!

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.