Shock!

május 27.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lacuna Coil: In A Reverie

Arról már hallottam, hogy a Lacuna Coil gótikus metalban utazik, de az meglepetésként ért, hogy olaszok. Mostanában erőre kaptak az olaszok és jobbnál jobb csapatokkal árasztják el a metal piacot (Eldritch, Rhapsody, stb...) A Lacuna Coil számomra nagyon kellemes meglepetést okozott igazi melankólikus, Paradise Lost hangulatot árasztó muzsikájával.

megjelenés:
1999
kiadó:
Century Media / MusiCDome
pontszám:
8 /10

Szerinted hány pont?
( 2 Szavazat )

Ami leginkább megkülönbözteti a gothic-rock egykori királyaitól, az, hogy jelen bandában Cristina Scabbia személyében egy varázsos hanggal bíró hölgyet is üdvözölhetünk a férfi vokalista (Andrea Ferro) mellett. Méghozzá igencsak markánsan részt vesz a nótákban, szinte rá épül minden. Kristálytiszta magas hanggal rendelkezik Cristina, dallamai fülbemászóak és nem kevés fájdalommal telítettek. Legkiemelkedőbb nótának a To Myself I Turned-öt tartom, a refrén zseniális és hátborzongatóan gyönyörű, maga a tömény lelki élveboncolás. Ha valamit nagyon nem szeretnél elveszíteni, de mégis lépni kell valamerre, hallgasd meg ezt a nótát, és 100 százalék, hogy továbbra is kétségek fognak gyötörni...

Ez nem egy problémamegoldó album, az biztos, de attól még rengeteg értékkel rendelkezik. Gótikus metal kedvelők bátran próbálkozzanak vele, a lemez hallgatását kísérő libabőr garantált!

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.