Shock!

február 18.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Agathodaimon: Higher Art Of Rebellion

Az első percekben nem hittem el, hogy ez ugyanaz az Agathodaimon, akiknek tavalyi bemutatkozó albuma nem csupán jóleső meglepetésként hatott rám, hanem a reménységek címkét is felaggattam képzeletben a csapat neve mellé.

megjelenés:
1999
kiadó:
Nuclear Blast
pontszám:
3 /10

Szerinted hány pont?
( 2 Szavazat )

Egyszerűen nem értem, hova tették az ötleteket, a hangzásról nem is beszélve. Olyan pocsékul szól a lemez, mint egy gyenge demó. 11 nótát sikerült összehozniuk idén, de már a harmadiknál úgy éreztem, hogy nagy ívben ki kell tépnem a lejátszóból, mert megöl az unalom. Sehol egy hátborzongató téma, sehol egy vibráló pillanat. Hősünk, az énekes (ha ez ő egyáltalán) a károgás mellett néha megpróbálkozik valami rettenetesen gyenge szavalásos éneklésfélével, de utána igazi dallamokra is megpróbál fakadni. Hááát...

Az a legnagyobb baj, hogy kivétel nélkül minden nótánál azt éreztem, hogy nem áll össze valamiért. Szétesik hallgatás közben, mindenféle tucat riffet egymásra hánytak, mintha ők maguk sem tudták volna, merre induljanak. Koncepciótlan, összecsapott fércmunka. Nem ezt vártam.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.