Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A&R tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

A&R

MicroKid: Cycles

MicroKid: Cycles

Meszlényi Bálint áll a melodikus rockban és AOR-ban utazó MicroKid project mögött, aki a zeneszerzés, a dobok és a basszusprogramozás mellett az énekesi feladatokat is magára vállalta.

 

The San Junipero Experience feat. Barry Parmet: Through Space and Time

The San Junipero Experience feat. Barry Parmet: Through Space and Time

Interkontinentális űrkomp Los Angeles és Csepel között a '80-as évek moziverzumán át.

Samy: Következő lépés

Samy: Következő lépés

A Tool de Danton zenekarból Szemerics Ádám Samy néven folytatja a zenélést. Máris megérkezett egy friss klip az új projekthez.

Nest Of Plagues: Inferno

Nest Of Plagues: Inferno

Nemrég megjelent a budapesti deathcore / metalcore Nest of Plagues legújabb dala, az Inferno, egy szöveges klip kíséretében. A dal az ősszel megjelenő második nagylemezen kap majd helyet.

Wolverine Blues Brothers: A Tribute To L.G. Petrov

Wolverine Blues Brothers: A Tribute To L.G. Petrov

Négy Entombed-alapdallal tiszteleg a nemrég elhunyt L.G. Petrov emléke előtt a Wolverine Blues Brothers.

Devoid: Dusk

Devoid: Dusk

Bő egy évvel a tavalyi Fake Gleam után megjelent a győri Devoid második nagylemeze, a Dusk. A durva, hardcore-hatású modern metálban utazó zenekar albuma most teljes egészében végighallgatható.

Seriouskid: These Sick Eyes

Seriouskid: These Sick Eyes

Megjelent a Seriouskid nu metal banda második száma, egyben első klipje, a These Sick Eyes. A dal több szempontból is különösen fontos szerepet tölt be a csapat életében, hiszen tulajdonképpen ez volt az első, aminek a demójával dolgozni kezdtek, míg az alapító frontember súlyos érzelmi terheitől szabadul meg benne.

Godgiven: Doggiven

Godgiven: Doggiven

Új dallal jelentkezett a Godgiven. A dal és az album zenei producere és hangmérnöke Tóth Gábor (Harmed, Ghostship Recordings), a vokál-producer Csongor Bálint (Subscribe, Useme) volt. A klip pedig Acélos Balázs (Don Gatto, 40k Video) munkája.

The San Junipero Experience: Still Livin' The '80s

The San Junipero Experience: Still Livin' The '80s

„Hol érezném nagyobb biztonságban magam, mint abban a világban, ami sokunk számára a boldog aranykort jelenti? Vagy legalábbis így emlékszünk rá vissza azzal a bizonyos hamisítatlanul jól eső érzéssel a szívünkben. Hát persze, hogy a nyolcvanas évekre és a kilencvenes évek elejére gondolok! Amikor a VHS egy vallás, a Music Television egy szentély, ...

Godgiven: Gerontocrap

Godgiven: Gerontocrap

Nyáron érkezik a Godgiven első nagylemeze, "Not that Godly" címmel, amihez itt az újabb felvezető darab a "Gerontocrap" címmel.

Summiteer: Far From Home

Summiteer: Far From Home

2010 óta gyűlnek Szecsődi Tamás ötletei, amit apránként összegyúrt és Summiteer név alatt rögzített és online felületeken megjelentet.

Bloody Holly and the RicketZ: Slashes To Slashes, Guts To Guts

Bloody Holly and the RicketZ: Slashes To Slashes, Guts To Guts

559 évvel azután, hogy Vlad Tepes havasalföldi fejedelem 38 ezer oszmánt gyilkoltatott le a Duna mentén, a Bloody Holly and the RicketZ megkezdte működését. Az évforduló már-már megkövetelte, hogy a zenekar a horrorpunk műfaj iránt kötelezze el magát, csupán a vakszerencsének köszönhető, hogy a tagok közt egy-két Misfits-rajongó is akadt. (A csapat...

Pair o' Dice: Éjjeli járat

Pair o' Dice: Éjjeli járat

A zenekar 2013-ban alakult. Azóta maguk mögött tudhatnak egy EP megjelenést, 2018-ban pedig kiadták Illúzió című albumukat.

Godgiven: The Business Show

Godgiven: The Business Show

Sok-sok megpróbáltatás után, nyár elején érkezik a Godgiven tízszámos albuma Not That Godly címmel, amelynek első előfutára a The Business Show single.

Kiss Ármin: Starlight

Kiss Ármin: Starlight

A Starlight a csillagos égbolt és emberek számos kapcsolatáról szól, ami többek között lehet egy hosszú, éjszakai utazás tájékozódási pontja, vagy akár egy pillanatnyi, de látványos zuhanás, amit egy kívánság zár le.

Plasticocean: Adj levegőt

Plasticocean: Adj levegőt

Új, igen személyes dallal jelentkezett a Plasticocean zenekar. Az Adj levegőt dalhoz emellett különleges klip is készült.

Pink Dragon: Sold My Soul

Pink Dragon: Sold My Soul

A budapesti Pink Dragon rock formációt 2020-ban alapította Triesz László gitáros-zeneszerző és Jónás Adrienn énekes-dalszövegíró. A bemutatkozó daluk tavaly októberben debütált Bennem izzik címmel, idén januárban pedig Sold My Soul címen jelent meg következő számuk, melyhez már egy ütős videoklip is készült.

Trouble Time: Meet You At The Top Of The Mountain

Trouble Time: Meet You At The Top Of The Mountain

Az idén négy éves debreceni Trouble Time elkészítette Heavy City című bemutatkozó EP-jét, melyet december óta elérhető a nagyobb zenemegosztó portálokon. A saját számok írása már kezdettől fogva célként lebegett a Trouble Time tagjainak szeme előtt.

Bengal: Turin Horse

Bengal: Turin Horse

Elkészült az első videóklip Bengal Gathering Storm című debütáló albumához. A Turin Horse a 80-as évek zenei világát idézve boncolja fel egy megőrülés szélén álló ember gondolatmenetét.

Seriouskid: Your Throne

Seriouskid: Your Throne

A Seriouskid egy barátokból álló budapesti zenekar, akik komoly témákat pedzegetnek a gyermeki lét minden nyitottságával.

Szellem: Örökre

Szellem: Örökre

Tavalyi bemutatkozása után új EP-vel jelentkezett a Szellem. A digitális platformokon márciusban megjelent Örökre című korongon két új dal kapott helyet, valamint egy korábbi szerzemény akusztikus verziója.

Vihar Után: Természetesen

Vihar Után: Természetesen

Március 29-én Gyere nézd címmel megjelent a Vihar Után harmadik dala is, ezzel vált teljessé a Természetesen EP. Az alternatív és a post-rock műfajok között mozgó budapesti csapat még a tavalyi évben rögzítette az anyagot, mindhárom dal videoklip kíséretében került bemutatásra. A kislemez első dala A tölgy is meghajol még 2020 decemberében debütált...

Helo Zep!: Éltünk-e tényleg?

Helo Zep!: Éltünk-e tényleg?

Bemutatta új dalát a Helo Zep! zenekar. A csapat 2020 tavaszán jött ki második nagylemezével, az új single-t pedig a világban kialakult helyzet ihlette.

ÖNésÖN: Kint zakatol

ÖNésÖN: Kint zakatol

A tatabányai banda új klippel jelentkezett. A dallamos hard rock muzsikában utazó, sok viszontagságot megélt csapat 2015-től újra eredeti felállásában játszik.

The Waiting Ones: Semi-Automatic Diaries

The Waiting Ones: Semi-Automatic Diaries

„Amikor október végén megjelent a The Waiting Ones bemutatkozó anyaga, a For Those Who Love To Be On The Road , azt ígértem, hamarosan érkezik a folytatás, valamint, hogy a következő albumok egy-egy korszak lenyomataként némileg – vagy nagyon – eltérő zenét rejtenek majd″, mondja Kovács Attila. „Lesz black metalosabb anyag, de akár az elektro / ambie...

Avement: A világ végén...

Avement: A világ végén...

A zenekar 2015-ben alakult, alternatív metalt játszanak, és szeretnek különböző műfajokból különböző elemeket a zenéjükbe vegyíteni. Dalszerzési mottójuk: "Minél nagyobbat röhögünk egy váltáson, annál jobb a zene". Fontos céljuk a szórakoztatás, aminek s szerves része a meglepetés ereje és az aktív színpadi jelenlét. Szeretnék, ha az emberek...

The Butchers: Come Home

The Butchers: Come Home

A The Butchers zenekar leginkább kemény gitárriffjeiről és Hushegyi András jellegzetes rekedt énekléséről ismert. Ezúttal azonban egy olyan dallal rukkoltak elő a fiúk, amely biztosan mindenkit meglep majd! „A Come Home-ot öt évvel ezelőtt írtam, amikor a feleségem (akkor még barátnőm) ERASMUS-szal Drezdába utazott fél évre. Nehéz időszak volt ez s...

4. oldal / 11
Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.