Shock!

szeptember 21.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Samy: Következő lépés

0831_samyA Tool de Danton zenekarból Szemerics Ádám Samy néven folytatja a zenélést. Máris megérkezett egy friss klip az új projekthez.

2015-ben oszlott fel a Tool de Danton zenekar, melyből néhányan szakítottak a pályával, de voltak, akik új lendületet kapva folytatták a munkát, többek között (Sági Tamás/New Friend Request, Tobak Dani/Kowaksky meg a Vega és Dobos Richárd/Omega Diatribe). Az azóta eltelt évek inaktív időszakát tavaly év végén az egykori TDD-frontember, Szemerics Ádám, azaz Samy is megtörte néhány szólódallal, melyből egy újabb tétel a Következő lépés.

„Nagyon szeretem az egyszerű, fülbemászó dallamos témákat, az akusztikus gitárt, csak elénekelni a gondolatokat mindenféle túlspilázás nélkül. A szövegírás és alkotás mindig is az egyik kedvenc fázisom volt, a magyar nyelv pedig a legjobb közeg, hogy érvényesüljön a mondanivaló. Sok-sok beszélgetés után arra pontra jutottam, hogy újra belevágok a zenekari életbe is, ennek az alapjait igyekszem letisztázni magamban, az irányvonalat, ami vélhetően a megfelelő kompromisszumok mellett, régi vágyam a dallamos, hol kraftosabb alter metal, amelybe southern hatások is hallhatóak lesznek a későbbiekben."

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.