Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A&R tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

A&R

Ghost Toast: Frankenstein's

Ghost Toast: Frankenstein's

Március 3-án érkezik a debreceni kísérletezős, instrumentális progresszív rockzenekar, a Ghost Toast negyedik albuma Shape Without Form címen, a finn Inverse Records szárnyai alatt. Az első dal, a Frankenstein's máris meghallgatható.

 

Hope Red: Track#2

Hope Red: Track#2

A Hope Red zenekar 2013-tól aktív, és hónapokon belül megjelenik Album#1 nevet viselő lemezük. Ennek apropóján a zenekar egy egész ideográfiát készít, amelynek második része a most megjelent Track#2 videóklip. Ebben olyan hazai színészek is felbukkannak mint Culka Ottó, Dékány Nikolett és Katona Eszter. A forgatást közel negyven statiszta és a tize...

Orient Fall: Contrast Is What Keeps Us Together

Orient Fall: Contrast Is What Keeps Us Together

Végre megjelent és meghallgatható az Orient Fall első minialbuma. Az EP egyik dalában a Turbo frontembere, Tanka Balázs is vendégszerepel.

Devoid: Fake Gleam

Devoid: Fake Gleam

Még a tavalyi év végén jött ki a győri Devoid zenekar új klipje Fake Gleam címmel, amely egyben a zenekar közelgő bemutatkozó albumának első szerzeménye.

Evolette: Eső

Evolette: Eső

Ősszel jelent meg az Evolette zenekar alább látható, Eső című klipje. A zenekar első dalát (Addikt) júliusban a "Saját Zenéd" műsor keretein belül a hónap dalának választották az MR2 Petőfi Rádión. Jelenleg a zenekar a nagylemezén dolgozik, melyet 2020 első felében szeretnének megjelentetni.

Enigmatic Infinity: The Shadow Out Of Time

Enigmatic Infinity: The Shadow Out Of Time

A pécsi illetőségű, de jelenleg Budapesten élő Tombor Nándor neve nem csenghet ismeretlenül a hazai progresszív rock/metal rajongóinak fülében. Egyszemélyes projectjének a The Shadow Out Of Time immár a második kiadványa, melyen illusztris vendégek is felbukkannak, akik közül talán a legmeglepőbb az ex-Dream Theater, jelenleg Sons Of Apollo-billent...

The Sign: Rabmadár

The Sign: Rabmadár

Rabmadár címmel mutatta be legújabb felvételét a The Sign.

Project Ultralocrian: Hope

Project Ultralocrian: Hope

Bár szerzőként egyelőre nem tért vissza az oldalra, Polgár Tamás, a stáb elsőszámú Toto-rajongója hosszú szünet után billentyűzet helyett billentyűst és gitárt ragadott.

Kovács Tamás Band: Lose My Mind

Kovács Tamás Band: Lose My Mind

Nemrég új dobost avatott a P. Box, Kovács Tamás váltotta Kiss Konrádot. Tamás olyan sokoldalú zenész, aki gitáros édesapja mellett jóformán a dobszéken nőtt fel, 2013-ban mégis a Debrecen Hangja címet nyerte el énekesként. Mindezek után – bátyjával, Zozóval az oldalán – megalapította saját zenekarát, ahol az ének mellett gitározik is.

Red Rockets: Túl a horizonton

Red Rockets: Túl a horizonton

A 2012-ben alakult szombathelyi brigád a GrundRecords égisze alatt hozza ki első nagylemezét augusztus 9-én, hogy a nyár utolsó hónapjában legyen megfelelő muzsika egy kis kocsikázáshoz vagy motorozáshoz. A lemez alább teljes egészében meghallgatható, a friss Szállj videóval együtt.

Ék: Mountains

Ék: Mountains

Március második felében jelent meg az ék zenekar második albuma, a Whatever It Takes. A zenekar most a Mountains című dal klipjét mutatta be a lemezről.

Phrenia: Vakfolt

Phrenia: Vakfolt

Bemutatta Vakfolt című dalát a Phrenia. A csapatnak ez az első magyar nyelvű száma.

Orient Fall feat. The Devil's Trade: Weaving Spiders

Orient Fall feat. The Devil's Trade: Weaving Spiders

Új dallal jelentkezett az Orient Fall. A Weaving Spiders érdekességét az animációs klip mellett Makó Dávid vendégszereplése jelenti.

Tiansen: All Day

Tiansen: All Day

All Day címmel harmadik klipjével jelentkezett a budapesti, stílusát csak progresszív pop metalként jellemző Tiansen zenekar. A videó hamarosan megjelenő új albumuk előfutára.

Lifehack: Time To Say Goodbye

Lifehack: Time To Say Goodbye

Time To Say Goodbye címmel jelent meg a Lifehack új minialbuma, amely most végighallgatható, illetve egy klip is megtekinthető a Brave című számhoz.

Z!GOR: Changes

Z!GOR: Changes

Almási Igor Olekszandrovics, művésznevén Z!GOR ukrán származású, magyar zongoraművész, zeneszerző és a HÜGE zenekar billentyűse. Zenei tanulmányait a veresegyházi Lisznyay Szabó Gábor Zeneiskolában végezte. Már 11 éves korától saját dalokat komponál, de csak 2017-től ad elő zeneiskola keretein kívül. 2017-től szólókarrierbe kezdett, így 2018 áprili...

Ék: Whatever It Takes

Ék: Whatever It Takes

Március második felében jelent meg az ék zenekar második albuma. A saját maga által simán csak rockként definiált csapat szombaton az Akvárium klubban játszik az Óriás és a The Devil's Trade társaságában, részletek itt.

Sexnuggets: Élj!

Sexnuggets: Élj!

Új dalokkal és új klippel jelentkezik a budapesti székhelyű, négytagú pop/rock/funk/grunge- zenekar, a Sexnuggets.

Beerzebub: BZB

Beerzebub: BZB

Elkészült a mosonmagyaróvári Beerzebub első videóklipje. A rap és metal fúziójában utazó csapat első minialbuma MMXVIII címmel jelenik meg májusban.

The Wedding At The Slaughterhouse: Szomorú szamuráj

The Wedding At The Slaughterhouse: Szomorú szamuráj

„Legújabb kalandozásunk során visszarepülünk a ’90-es évek közepére, hogy felvidítsunk pár szomorú szamurájt” – mondja a The Wedding At The Slaughterhouse, akik az egyik tévés tehetségkutatóból lehetnek ismertek.

The Four Keys: Keserédes

The Four Keys: Keserédes

Keserédes címmel adta ki második kislemezét a The Four Keys. A pécsi zenekar nagyon fiatal, 17 éves zenészekből áll.

Orient Fall: Mankind

Orient Fall: Mankind

A fővárosi Orient Fall hosszas várakozást követően, a 2015 végén bemutatott, nagy sikerű Fractals című nagylemez után a napokban Mankind fedőnév alatt új dallal és videóklippel jelentkezett. A zenekar az elmúlt évek csendesebb időszakát töri most meg, és a közönség tudtául kívánja adni, hogy bizony az Orient Fall ismét változott, felnőtt.

Gyilkos: II

Gyilkos: II

Megjelent a Gyilkos második albuma. A lemez teljes egészében végighallgatható.

Pagan Megalith: Túlvég

Pagan Megalith: Túlvég

December 21-én megjelent a Pagan Megalith harmadik és egyben utolsó nagylemeze, a Túlvég. Az album egy különös utazás a kiüresedésbe, dalai tradicionális hangszereken szólalnak meg, hátrahagyva a jelenkort. A zenekar ezennel létezése fölé emelkedett, művét befejezvén egyesült vezető erejével, a Halállal.

Grimcity: Strangled

A Grimcity friss, Strangled című videója a csapat hamarosan érkező második EP-jének előfutára. A zenekar tagjai Fráter Dani énekes/gitáros, Palkó Balázs gitáros, Nagy Gergő basszer és Mattyasovszky Ádám dobos.

Képzelt Város: Homing

Képzelt Város: Homing

Első új dalát mutatja be a megújult Képzelt Város. A Homing misztikus hangzásához pedig remekül passzol Bolla Szilvia klipje, ami egy áttetsző, folyékony mikrovilágba vezet be bennünket.

Black Jack: Hagyj élni

Black Jack: Hagyj élni

A Black Jack zenekar 2010-ben alakult Tatabányán. A 2015-ben megjelent Múlik című EP után, 2017-ben jött a második korong, A szerencse forgandó címmel. Az új lemez hangvétele kicsit erősebb, karcosabb, energikusabb elődjénél, de a srácok szerint mindez nem megy a dallamosság rovására.

7. oldal / 11
Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.