Shock!

december 07.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Placebo: válogatás, új EP, új dal és budapesti koncert

placebo_p2010_03November 11-én ismét Budapesten koncertezik a brit Placebo. A zenekar ősszel két kiadvánnyal is jelentkezik, és egy új dalt is meg lehet hallgatni tőlük.

A brit Placebo idén ünnepli első lemeze megjelenésének huszadik évfordulóját. Ebből az alkalomból egy válogatáslemezt, valamint egy vadonatúj EP-t is megjelentetnek, és mindkét anyag egyszerre, október 7-én kerül majd a boltokba. A válogatást A Place For Us To Dream címre keresztelték, és a banda karrierjének legfontosabb dalait tartalmazza majd, többek között a Bruise Pristine, Come Home, Teenage Angst, Nancy Boy, Every You Every Me, Pure Morning, The Bitter End, Meds, For What It’s Worth vagy a Too Many Friends is megtalálható lesz az albumon. Az új EP a LIfe’s What You Make It címet viseli és nyolc dalt tartalmaz majd, amelyeket az az Adam Noble felügyelete mellett rögzítettek, aki a Red Hot Chili Peppers mellett a U2-val, a Muse-zal és Robbie Williams-szel is dolgozott már együtt. A Jesus’ Son dal alább máris meghallgatható.

A Placebo története 1996-ban indult, amikor debütáló albumukkal berobbantak az angol zenei életbe az aktuális britpop ellentéteként, bandák tucatjait ösztönözve arra, hogy merjenek eltérni a fősodortól és végigvinni a saját stílusukat. Azóta csak Angliában több mint 12 millió albumot adtak el, az egész világon ismertté vált a nevük, több mint 30 országban értek el platina státuszt lemezeikkel, és tucatnyi nemzetközi díjat zsebeltek be, többek között az MTV Award-ot, mint a Legjobb Alternatív Banda.Október közepén indul jubileumi turnéjuk Dániában, nálunk november 11-én lesznek láthatóak a BudapestAréna színpadán.

További információk:
Facebook event
www.livenation.hu
www.ticketpro.hu

A 2010-ben Stefan Olsdallal készült interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.