Shock!

június 16.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Akusztikus szólókoncertet ad Budapesten a Mr. Big frontembere

Március 9-én Budapesten lép fel Eric Martin, a Mr. Big énekese, aki speciális akusztikus szólóműsorral érkezik a PeCsa Music Caféba. Noha Martin tekintélyes önálló munkássággal is büszkélkedhet, a programból természetesen a Mr. Big örökzöldjei sem hiányozhatnak majd.

A Livesound szervezésében a PeCsa Music Caféban lép fel március 9-én, szombaton este Eric Martin. Az 52 éves énekes a '80-as évek első felében szólóelőadóként kezdte pályafutását, de akkor vált világhíressé, amikor pár mérsékelten sikeres soft rock/AOR lemez után az évtized végén beszállt a Mr. Big nevű hard rock szupergroupba Billy Sheehan basszer, Paul Gilbert gitáros és Pat Torpey dobos mellé. A zenekar második lemeze, az 1991-es Lean Into It világszerte a szupersztárok közé lökte őket, és noha a virágzás viszonylag rövid ideig tartott, a japán sikerek révén a csapat egészen 2002-ig fent tudott maradni.

Eric eközben ismét beindította a szólókarrierjét, és több lemezt is kiadott a köztes évek során. Ezek közül elsősorban a japán közönség számára készített Mr. Vocalist sorozat hozott neki sokat a konyhára, a feldolgozásokat rejtő albumok ugyanis bombasikert arattak a Távol-Keleten. A Mr. Big néhány éve ismét aktív - legutóbbi kiadványuk épp egy akusztikus koncertlemez volt Live From The Living Room címmel - , de Martin nem adta fel szólópályáját, így Budapestre is egyedül érkezik a tavasz elején, műsorában saját dalokkal és a Mr. Big nagy slágereivel.

További részletek hamarosan.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.