Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

You Are The Flower: új videó a Toto friss koncertlemezéről

With A Little Help From My Friends címmel, június 25-én új koncertlemezzel jelentkezik a Toto. Most egy újabb dal felvételét mutatták be a kiadványról.

1021toto

A legutóbbi, Budapestet is érintő turné után bizonytalannak tűnt a Toto jövője, most azonban bejelentették, hogy a zenekar megy tovább. Steve Lukather gitáros/énekes és Joseph Williams énekes körül ugyanakkor jelentős mértékben átalakult a felállás: az új tagok John Pierce basszer (Huey Lewis And The News), Robert „Sput" Searight dobos (Ghost-Note, Snarky Puppy) és Steve Maggiora billentyűs (Elvis, Moms Mabely). Az utóbbi időszak turnézenészei közül egyedül Dominique „Xavier" Taplin billentyűs (Prince, Ghost-Note) és a multihangszeres Warren Ham (Ringo Starr) maradt a fedélzeten. A felállás tavaly november 21-én mutatkozott be egy Los Angelesből közvetített koncerten, ennek felvétele jelenik meg júniusban a The Players Club / Mascot Label Group gondozásában.

A Till The End felvétele már ismert, most a You Are The Flower is megtekinthető az anyagról, további részletek később. Steve Lukather és Joseph Williams nemrég kiadott szólóalbumairól most már tényleg napokon belül olvashatsz nálunk is.

 

Hozzászólások 

 
#1 Torzonborz 2021-05-27 08:25
Szép gesztus Bobby Kimball irányába. Respekt!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.