Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Whitesnake: sorban állnak a jobbnál jobb gitárosok

Közel áll a Whitesnake ahhoz, hogy megtalálja a május elején távozott Doug Aldrich gitáros utódját. A hírt maga David Coverdale jelentette be, de neveket egyelőre nem mondott – az viszont bizonyos, hogy a csapat egy grandiózus projekten dolgozik.

„Mindenfelé látok érdekes bejegyzéseket és amolyan igényeket is arra nézve, kivel kellene együtt dolgoznom”, írta az énekes a Whitesnake honlapján. „Mint mindig, nagyon köszönöm a támogatásotokat, de minden tiszteletem mellett: a döntést én fogom meghozni arról, kivel dolgozik majd együtt a zenekar. Ez egy nagyon egyszerű eljárás. Garantálom, hogy roppant tehetséges gitárost választunk majd, aki nagyszerűen gitározik és énekel, csapatjátékos, értékeli a Whitesnake zenéjét, és olyan játékos, aki segíteni fog oly sok tekintetben eljuttatni a zenekart a következő szintre, amennyire csak lehetséges, méghozzá szükségtelen figyelem-elterelő tényezők nélkül.”

Coverdale elárulta: óriási gitárosok egész sora jelentkezett az állásra, a csapat pedig közel áll ahhoz, hogy válasszon közülük. Emellett azonban valami más is készülőben van. „Mélyen benne járunk egy új Whitesnake projekt pre-produkciós munkálataiban, ami hihetetlenül izgalmas, szavakkal ki sem tudom fejezni, mennyire”, mondja David.

Vagyis egyelőre korántsem biztos, amit oly sokan fixnek vesznek, vagyis hogy Adrian Vandenberg kapja a melót

 

Hozzászólások 

 
#2 bogar 2014-06-23 22:29
Akármit is csinál az öreg, várós lesz. Én nem szeretném, ha Vanderberg jönne vissza. Ő már a múlt része. Tippem, persze lenne kapásból néhány, de kíváncsi vagyok kit választ! Jó orra van ehhez Covi-nak.
Idézet
 
 
+7 #1 frontiers 2014-06-23 09:35
Nagyon sajnálom Aldrich-ot, nagyon nehéz lesz őt pótolni, bárki jöjjön is! A 2004-es dvd-jük máig szerintem a legjobb, amit valaha kiadtak és ebben nagyon-nagy szerepe volt Doug-nak! Örülök, hogy kétszer láttam ezt a felállást élőben, abszolút az egyik kedvenc gitárosommá nőtte ki magát az évek alatt, bármit fog csinálni, figyelni fogom és kíváncsian várom az új Snake felállást is!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.