Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vörös Attila lesz a Sanctuary gitárosa a nyári koncerteken

0520vaKorábban már volt szó róla, hogy talán így lesz, de most hivatalosan is bejelentették, hogy Vörös Attila gitározik majd a Sanctuary nyári európai turnéján. A körút számos rangos fesztivált érint.

Vörös Attila lesz a Sanctuary másik gitárosa Lenny Rutledge mellett a Sanctuary idén nyári európai koncertjein – jelentette be a seattle-i csapat. Mindez persze nem meglepő annak fényében, hogy Attila a Nevermore utolsó periódusában már játszott Warrel Dane mellett, és igen jól vizsgázott az akkori turnén. „Mind nagyon izgatottan várjuk, hogy egy ilyen jó zenésszel álljunk egy színpadon. Attila mindig is a gitáros-kívánságlistánk csúcsán állt”, írta a döntés kapcsán a zenekar. „Hatalmas megtiszteltetés és öröm számomra, hogy egy olyan legendás és nagyhatású zenekarral játszhatok a nyári fesztiválszezonban, mint a Sanctuary”, teszi hozzá Attila. „Az évek során tartottuk a kapcsolatot Warrel Dane barátommal, és most alig várom, hogy ismét színpadon álljak vele és társaival. Pokolian jó nyár lesz, ez biztos!”

A szóban forgó turné június 16-án startol a németországi Loreleyben, és többek között olyan fesztiválokat érint, mint a Graspop, a Hellfest vagy a Bang Your Head. Hozzánk legközelebb július 25-én, a tolmini Metaldaysen lehet elcsípni őket.

Attiláról legutóbb Strength Of Will projektje első albuma, a tavaly év végén megjelent Blink Of An Existence kapcsán hallhattunk.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.