Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Voices Of Extreme: ismét visszatér a színre Dan Spitz

Meglehetősen régen nem hallottunk Dan Spitzről, az Anthrax klasszikus korszakának szólógitárosáról. A zenész most belépett a Voices Of Extreme zenekarba, ahol az a Don Chaffin énekel, akivel pár évvel ezelőtt összehozta eddigi utolsó lemezét, a Red Lamb-albumot.

Máris megkezdte egy hatszámos EP felvételeit a Voices Of Extreme, Don Chaffin énekes zenekara, amelynek immáron hivatalosan is tagja Dan Spitz, az Anthrax legsikeresebb, ’80-as évek-beli korszakának szólógitárosa. „Ez a rendkívül erőteljes, zúzós négyes igazából semmilyen múltbeli dologra nem hasonlít, de azon a vonalon mozog, mint a Stone Sour, vagy olyan, mintha összekevernéd a Shinedownt a Soundgardennel, amit aztán egy ütős riffmester teljesen más szintre juttat az újfajta gitárhangzások, megszólalások, díszítések, érzelmi utaztatások révén”, mondja Spitz, aki hamarosan további bejelentéseket ígér bizonyos vallási megmozdulásokkal összefüggésben (a gitáros újjászületett keresztény).

A zenekar további tagjai a Solitude Aeturnusból is ismerős Steve Nichols dobos, illetve Steven G. Knight basszusgitáros. Annak idején első lemezüket, a 2005-ös Hypocrite-ot Spitz producerelte, vagyis a kapcsolat semmiképpen sem újkeletű. A Voices Of Extreme elméletileg intenzíven turnézni is akar, de Dan ezt már a Red Lambnél is ígérgette, aztán egy egyhónapos amerikai túrát leszámítva semmi sem lett belőle, szóval várjuk ki a végét…

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.