Shock!

október 23.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Velvet Revolver: Weiland nem zárja ki a közös munkát

Mi is részletesen agyoncsócsáltuk a rendszeres Velvet Revolver pletykákat, és éppúgy unjuk őket, mint bárki más, most azonban meglepő fordulat állt be az ügyben: Scott Weiland énekes egy friss interjúban azt mondta, el tudja képzelni, hogy valamikor a jövőben ismét összeálljon Slash-sel, Duff McKagannel, Matt Sorummal és Dave Kushnerrel.

„Lerendeztük a dolgokat, és jól kijövünk egymással", magyarázta Scott Weiland a Classic Rock magazinnak a jelenlegi helyzetet. „Rendszeresen látjuk egymást, írunk egymásnak, tartjuk a kapcsolatot. És ugyebár soha nem mondhatjuk azt, hogy soha... Ki tudja, talán csinálhatunk majd valamikor néhány újabb koncertet." Weiland az interjúban elismerte: a szupergroup tagjait különös kapocs fűzte egymáshoz. „Én is lejöttem a cuccról és ők is józanok, tiszták voltak, így aztán igazán különleges viszonyban álltunk, mert mindannyian ugyanazt tapasztaltuk meg korábban... A Velvet Revolver nagyszerű koncertbanda volt, és két izgalmas lemezt is készítettünk."

Az utolsó kitétel azért is különösen pikáns, mert májusban kiadott önéletrajzi könyvében, a Not Dead And Not For Sale-ben Scott még azt írta: annak idején kizárólag a pénzért csatlakozott a Velvet Revolverhez, és ugyan a bandában remek volt az összhang, a zenét soha nem érezte igazából magáénak. „A színpadon olyan energia fortyogott, hogy gyulladásveszélyesnek tűnt az egész. Bármikor bármi megtörténhetett. Veszélyesek voltunk. De nem mondhatom, hogy az a zene a lelkem zenéje volt. Bizonyos anyagi kalkulációk húzódtak meg mögötte", áll a könyvben.

Weiland két albumot követően 2008-ban igen csúnya körülmények között lépett ki a bandából, majd visszatért régi társaihoz az újra aktivizálódó Stone Temple Pilotsba. Azt régóta tudni lehet, hogy azóta már kibékült az ex-gunnerekkel, akik távozása óta eredménytelenül keresik a megfelelő utódot. Sokáig úgy tűnt, a Slipknot és Stone Sour torok Corey Taylor jelentheti a megfejtést, de az ő csatasorba állítása végül elsősorban Slash ellenállása miatt meghiúsult.

 

Hozzászólások 

 
#3 kamikaze 2011-08-08 14:06
Elfogyott a pénze, vagy legalábbis nincs neki annyi, mint a Velvet-es időkben. Ezért bármit képes megtenni, hogy a nagyobb nevekkel újra együtt muzsikáljon. Akár még segget is csinál a szájából. Felejtős.
Idézet
 
 
#2 M 2011-08-02 19:35
az stp mellett nyilván még több pénzt termelne a velvet is neki. ő maga megmondta, h annak idején csak ez mozgatta, h beszálljon. talán ez volt az egyetlen értelmes nyilatkozata
Idézet
 
 
#1 mrataxi 2011-08-02 09:24
szánalom ez a pali, mondanám, ha lenne okom feltételezni, hogy minimális őszinteség is van benne
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.