Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Akár holnap ki lehetne adni a Corey-féle Velvet Revolver lemezt

Matt Sorum továbbra sem akarja azt mondani, hogy a Velvet Revolvernek vége, sőt, a Corey Taylorral készült felvételeket akár teljes lemezként is ki tudnák adni – amennyiben Slash elégedett lett volna velük. Így azonban az olyan fényesen indult csapat jövője továbbra is bizonytalan.

„Slash, Duff McKagan és én hármasban kezdtük el a Velvet Revolvert", magyarázta a dobos egy brazil tévéinterjúban. „Scott Weiland később érkezett, tehát miután elment, úgy éreztük, simán helyettesíthetjük majd. Aztán utána kipróbáltunk pár arcot, de a dolog mégsem működött. Azért így sem akarom azt mondani, hogy vége a bandának, csak jelenleg pihentetjük. Egyszer fogunk még közösen együtt zenélni."

Matt szerint a zenekarnak vannak rögzített, gyakorlatilag teljesen kész új dalai, méghozzá a Slipknot és Stone Sour frontember Corey Taylorral, akit év elején sokáig emlegettek a következő Velvet Revolver énekesként, a dologból azonban végül mégsem lett semmi. „Corey az én ötletem volt, mert emberileg is nagyon jó arc, aki emellett állat rockénekes. Minden szempontból a topon van. De Slash nem úgy látta a dolgot, mint mi többiek. Nekünk tetszett a dolog. Tíz dalunk született, akár holnap kiadhatnánk őket, hiszen készen vannak. Én azt mondtam, gyerünk, csináljuk meg, Slash viszont nem érezte így. Ha pedig nem érzünk mindannyian egyformán, nem csinálhatjuk meg, ezt tiszta sor."

Sorum jelenleg egy barátnőjével alapított új zenekarban dobol.

 

Hozzászólások 

 
#4 Nagaarum 2011-07-26 22:08
Szerintem meg észre kéne venni a szupersztár zenészeknek, hogy a lemezkiadás megdöglött, és ez az új helyzet egy szintre hozza a sztárokat a tehetséges amatőrökkel. Többet már nem kell 100 ezreket beleölni egy produkcióba, hogy minőségi legyen. Fillérekből lehet minőségi produkciót csinálni otthon a hálószobában.
Azok a NAGY bandák, akik rájöttek, hogy a turnézás a túlélés titka túl fogják élni az új helyzetet. A többinek annyi.
Amely banda sokat nyafog a lemezeivel kapcsolatban, az lehúzhatja a rolót. A sztárbandák 3-4-5 évente tolnak ki egy lemezt, mert képtelenek az egójukat feladni és visszavenni a költségvetsét, miközben a kicsik ontják a lemezeket, mert beérik szerényebb hangzással (ami tulajdonképpen emberközelibb is).
Jihháááá :-D
Idézet
 
 
#3 Chuwby 2011-07-26 15:12
Szerintem meg Slash senkivel/semmivel nincs megelégedve!
Idézet
 
 
#2 Moonshine91 2011-07-26 13:05
John Corabi kéne ide.
Idézet
 
 
-1 #1 kamikaze 2011-07-26 12:11
Azért ezen a fazonon még kéne egy ,,kicsit" alakítani, ha ugyan lehet!
(A fotón Corey énekel, ha nem tévedek. Durván szarul néz ki, lehet akármilyen jó hangja. Nem csodálkozom, hogy Slash-nek sem tetszett, bár Weiland csatasorba állításától is ledöbbentem annak idején.)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.