Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Végre hivatalos: március végén megjelenik a Suicidal Tendencies új nagylemeze

Véget ért a maratoni várakozás: március 26-án végre tényleg megjelenik a Los Angeles-i Suicidal Tendencies új nagylemeze, amely a 13 címet kapta, és tizenhárom évvel követi a punk/hardcore/metal pionírok utolsó albumát, a Free Your Soul And Save My Mindot. Egy rövid albumelőzetes ízelítő videó már meg is tekinthető.

„Mindig is dolgoztunk új zenéken", magyarázta Mike Muir frontember egy tavalyi interjúban a készülő anyagról. „Mostanra végre eljutottunk arra a pontra, amikor akad néhány olyan, ami teljesen készen áll a kiadásra. Tényleg elérkezett az idő egy új lemezhez, és roppant jó érzéseink is vannak ezzel kapcsolatban." A 13 megjelenésének épp itt az ideje, mivel az utolsó friss dalokat rejtő Suicidal album, a Free Your Soul And Save My Mind 2000-ben került a boltokba. A lemez végre tényleg elkészült, és már csak pár hetet kell rá várni. A pontos paraméterek hamarosan kiderülnek, addig is alább megtekinthető egy rövid ízelítő videó a lemezhez.

Ami a várható zenei irányvonalat illeti, a frontember szerint nem lesznek hűtlenek a saját hagyományaikhoz. „Jövőre lesz harminc éve annak, hogy megjelent az első albumunk. Nem feltétlenül akarjuk azt, hogy az új lemez 2012-es módon szóljon. Inkább az a cél, hogy huszonöt év múlva egy srác, aki még nem is élt, amikor elkészítettük, azt mondja: a rohadt életbe, de jó ez az album! Büszkék akarunk lenni arra, amit csinálunk, éppen ezért állja ki az idő próbáját a zenénk: mindig is olyan lemezeket készítettünk, amiket mi magunk is igazán jónak tartottunk. Sosem arra figyeltünk, hogy mit gondolnak majd az emberek, vagy hány lemezt lehet majd eladni. Egy rádiós műsorvezető épp most mondta nekem, hogy a hallgatók az új nótánkat, az Institutionalized-ot követelik. Vagyis a fiataloknak le sem esik, hogy ez egy régi nóta!”

A lemez megjelenését követően a Suicidal Amerikában kezdi meg a koncertezést a Wake The Dead nyitózenekaroskodásával, de számos bulin ott lesz velük a D.R.I., illetve a Sick Of It All is. A banda tavaly ismét megfordult Budapesten, csakis reménykedni tudunk, hogy előbb-utóbb megint jönnek hozzánk.

 

Hozzászólások 

 
-4 #2 bélférgek támadása 2013-02-27 15:23
Úgyis rossz lemez lesz sajnos. Utolsó jó lemezük a Still cyco volt 1993-ban.
Idézet
 
 
+2 #1 the raven 2013-02-25 08:21
Még egy 13-as????
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.