Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Van Halen: a robotzombi-üzemmódot vagy a gyilkosságot akarják elkerülni?

David Lee Roth friss videónyilatkozata szerint a Van Halen turné egy részének elhalasztása nem belső feszültségek miatt történt, a haraszt azonban általában nem zörög ok nélkül: bizonyos zenekarhoz közeli források szerint a bandában pocsék a hangulat.

„A csapat tagjai hihetetlenül jól jönnek ki egymással, jobban, mint hosszú ideje bármikor”, szögezi le videónyilatkozatában Roth. „Azt hiszem, ezt a YouTube csodája révén a koncertekből is bárki leszűrheti magának. „Mindenki láthatja, hogy pokolian jól érezzük magunkat, és ez a zenébe is átáramlik. Viszont mint általában, most is egy kicsit több koncertet kötöttünk le, mint amennyit meg tudunk rágni – a banda győzelmet győzelemre arat, de az időbeosztásunk szükségtelenül brutális lett. Ha július 4. után is folytatjuk, aztán egyből megyünk át Ausztráliába meg Japánba, akkor átmennénk robotzombi-üzemmódba, idáig viszont nem szeretnénk eljutni. Így aztán tartunk egy kis szünetet, aztán folytatjuk tovább a turnét, ami nagyjából két éven át zajlik majd.”

Ezt megelőzően egy magát meg nem nevező, de a bandához közeli forrás azt mondta a Rolling Stone magazinnak, hogy a zenekar tagjai gyűlölik egymást, és iszonyatos viták, küzdelmek zajlanak a színfalak mögött. Amennyiben ez az ábra, akkor nyilván Roth és a három Van Halen ellentéteiről lehet szó, amik a ’80-as évek szakításához is elvezettek. A zeneipari bennfentesek és a koncertek szervezői nem értik, miért halasztották el a több mint harminc bulit, a jegyek ugyanis eszméletlen jól fogynak.

Folytatás bizonyára hamarosan…

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.