Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismeretlen okból halaszt el több mint harminc koncertet a Van Halen

Noha nemrég tizennyolc extra állomást adtak a Van Halen hihetetlen sikerrel futó amerikai turnéjához, a Pollstar értesülései szerint mégis valami gebasz támadt a zenekar háza táján: a csapat több mint harminc dátumot meghatározatlan későbbi időpontra tolt el.

A Van Halen július 7. és szeptember 25. közötti koncertjei egyik napról a másikra egyszerűen eltűntek a zenekar honlapjáról, ezen túlmenően egyelőre még csak a Salt Lake Cityben megrendezendő szeptemberi buli szervezői adtak ki hivatalos közleményt a fellépés későbbi időpontra halasztásáról. Itt a jegyértékesítés elvileg mára tervezett kezdését is elcsúsztatták.

Amennyiben a halasztás igazolást nyer, úgy a körút első üteme június 26-án, New Orleansben lezárul. A csapat környezetéből egyelőre nem érkezett hír a halasztás okairól, de a dolog igen meglepő, mert a turné elképesztő sikerrel fut Amerikában, nemrég tizennyolc további dátumot adtak hozzá, olyan óriási érdeklődés mutatkozik a banda iránt.

A februárban kiadott visszatérő lemez, az A Different Kind Of Truth amerikai eladásai jelenleg 400 ezer példány körül járnak, ami a mai viszonyok között igen jónak tekinthető.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.