Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Valószínűleg For All Kings címmel, tavasszal jön az új Anthrax

0917anthraxHa minden igaz, For All Kings lesz az Anthrax új albumának címe. A lemez a mostani állás szerint márciusban jelenik meg Európában a Nuclear Blast, Észak-Amerikában a Megaforce gondozásában.

Aligha tévedünk nagyot, ha azt állítjuk, hogy a metalvilág egyik leginkább várt új megjelenése az Anthrax következő lemeze, amelynek ugyanakkor elég magas elvárásokhoz kell majd felnőnie, hiszen a csapat legutóbbi produkciója, a 2011-es, feltámadásnak is tekinthető Worship Music a tábor többsége szerint Scott Ianék egyik legjobb produkciója volt. Johann Stepien, a LoudTV munkatársa azon kevés szerencsés egyike volt, akik október 26-án ott lehettek egy zártkörű lemezmeghallgatáson Párizsban, és nem sokkal ezután ő szellőztette meg azt is, hogy az album For All Kings címmel jöhet ki jövő márciusban. A producer Jay Ruston volt, és ez lesz a banda első lemeze a Shadows Fallból ismert Jonathan Donais szólógitárossal. Az albumról egyelőre egy dalt ismerünk, a nemrég bemutatott Evil Twint, emellett két címet hoztak eddig nyilvánosságra, a The Battle Chose Ust és a You Gotta Believe-et. Ha hihetünk az eddigi nyilatkozatoknak, a For All Kings némileg thrashesebb, gyorsabb és egyben technikásabb is lesz a Worship Musicnál.

Az Anthrax november 7-én a bécsi Gasometerben játszik a Slayer és a Kvelertak társaságában, a csuklóproblémái miatt ismét parkolópályára került Charlie Benante dobos helyett Jon Dettével.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
-4 #4 entrex 2015-11-02 22:15
minek ez a nagy elvárás vagy a többi? meg hogy a tábor egyik legjobb lemeze? akkor miért az among the living - lemezt erőltetik és egy többi best- of slágert? teljesen felesleges új lemez...inkább 4-5-6 szám legyen, úgy sem játszanak többet. 2017-ben pedig ismét among the living emlékév lesz kiadatlan-limitált és egyéb dalokkal, meg dvd-ével :) szenvedés már a 4 big zenakar működése..inkább 4 big shit
Idézet
 
 
+6 #3 bogar 2015-11-02 13:12
Annyit még tegyünk hozzá, hogy legszívesebben az egész albumot eljátszanák, de sajnos csak a Zindienszt és az Entisósült volt idejük összepróbálni! :-))
Idézet
 
 
+8 #2 P.R. 2015-11-02 12:36
Persze. A DALLAMOSABB részek KEMÉNYEBBEK , a KEMÉNYEBB részek még DALLAMOSABBAK lesznek!!!
Vagy valami ilyesmi.....
Idézet
 
 
+8 #1 PocknRoll 2015-11-02 12:25
A dallamos és kemény részek dallamosságáról illetve keménységéről van valami infó?

Amúgy az Evil Twin szerintem piszok jó lett, ha hasonló színvonalú lesz a többi nóta is, akkor méltó utódja lesz Worshipnak.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.