Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Transcending Time: új videó a Dream Theatertől

Októberben jelent meg a Dream Theater A View From The Top Of The World című új lemeze, amelyhez most készült egy friss klip is. A zenekar május 10-én ismét Budapesten koncertezik.

0729dt

Hét dallal érkezett meg október 22-én a Dream Theater új albuma, az A View From The Top Of The World, amelynek produceri feladatait John Petrucci gitáros látta el James „Jimmy T" Meslin segítségével, a keverésben és a maszterelésben pedig Andy Sneap is részt vett. A borító Hugh Syme munkája. A lemez turnéján Európa is sorra kerül majd, és jó hír, hogy amennyiben a járványhelyzet megengedi, ismét lesz magyar állomás: a Dream Theater május 10-én a Papp László Sportarénában koncertezik a Livesound szervezésében. Jegyinformáció és -vásárlás itt.

A csapat most a Transcending Time című dal klipjét mutatta be.

 

Hozzászólások 

 
#3 Oldboy 2022-01-28 09:51
Szerintem a DT esetében a túlzott elvárások okozzák a gondot. Én is sokáig így viszonyultam hozzájuk, aztán sikerült ezen felülemelkednem és azóta képes vagyok élvezni az újabb lemezeiket is. Az új album számomra a Six Degrees... óta a legerősebb eresztés tőlük. A Transcendig Time pedig a korong leghangulatosab b tétele, még azt is elnézem nekik, hogy a kelleténél talán kicsit Rush-osabb. A vége felé, ahogy LaBrie a dal címét énekli többször, egymás után, ott rendre Geddy Lee hangja rémlik fel "lelki füleim" előtt. :)
Idézet
 
 
#2 nikfisz 2022-01-27 17:29
Hú,de szerettem régen ezt a zenekart! (Az Awake a kedvencem) Most meg....meghallgatni sincs kedvem,az utóbbi évek -technikailag színvonalas,de dögunalmas albumai után....Teljesen érdektelenné váltak számomra....De ahogy a hozzászólások számát nézem,nem csak számomra.
Idézet
 
 
#1 Barcs Bence 2022-01-27 08:33
Unalmas videó egy unalmas dalhoz. Mennek tovább tántoríthatatla nul az elmúlt tíz évben járt úton. Csak ezen én már rég nem tartok velük...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.