Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Thurisaz Dreaming: megérkezett az új Enslaved nyitószáma

1216enslavedThurisaz Dreaming címmel új szöveges videót tett közzé az Enslaved a március 6-án megjelenő új nagylemezről, az In Timesról. Az album 53 perces lesz, de mindössze hat dalt tettek fel rá Ivar Bjørnsonék.

„Annyira mélyen és annyira hosszú időre ástam bele megam az anyagba – vagy ha konkrétabban akarok fogalmazni, eddig bent rekedt a fejem a saját seggemben –, hogy nehéz bármilyen véleményt formálnom ezekről a dalokról, mármint olyat, ami nem valami elszállt rizsa egy magába forduló dalkovács szájából”, mondja az albumról Ivar. „A dalok a belső és külső életem kiterjesztései: egyfelől tudatos gondolatok, másrészről olyanok is, amelyek túl mélyen rejteznek ahhoz, hogy a hétköznapokban felbukkanjanak a fejemben. De azt gondolom, ez 1216enslavedca lemez az eddigi legegységesebb munkánk: benne van a blackesebb múltunk, a progrockos hatásaink, a mostani abszolút szabadon alkotó megközelítésünk, az öröm, amit az jelent, hogy ebben a bandában játszhatunk. Energikusabb, agresszívebb, de még csodálatosabb és szövevényesebb. Egyszerűen hallatszik rajta, mennyire inspirált állapotban voltunk, amikor készítettük.”

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Thurisaz Dreaming
02. Building With Fire
03. One Thousand Years Of Rain
04. Nauthir Bleeding
05. In Times
06. Daylight

Az anyag produceri feladatait a csapat három tagja, Bjørnson, Grutle Kjellson és Herbrand Larsen látta el Iver Sandøy társproducerkedése mellett, a keverésért pedig Jens Bogren felelt.

A banda legutóbbi albuma 2012-ben jelent meg RIITIIR címmel.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.