Shock!

december 08.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

The Chapeltown Rag: új számmal jelentkezett a Slipknot

The Chapeltown Rag címmel új dalt mutatott be a Slipknot. Egyelőre nem tudni, hogy a szám már a következő nagylemez előhírnöke-e vagy sem.

1005slipknot

Joe Barresi producerrel (Avenged Sevenfold, Queens Of The Stone Age) rögzítette új kislemezdalát a Slipknot. A számot a Netflix egyik dokumentumfilmje inspirálta a yorkshire-i hasfelmetszőről, a tavaly meghalt sorozatgyilkos Peter Sutcliffe-ről. „Ez a dal klasszikus Slipknot, és óriási lett – mondja Corey Taylor énekes. – Szövegileg pedig azokról a változatos manipulációkról szól, amelyek akkor történhetnek, ha a közösségi médiában körbeérnek a dolgok. Azokról a különböző módozatokról, amelyek révén ezek a manipulációk különböző irányokba húznak bennünket, és ahogy mindannyian függővé válunk tőlük. Ez ugyanis roppant veszedelmes.”

Egyelőre nem tudni, hogy a dal már a 2019-es We Are Not Your Kind lemez folytatásának első fecskéje-e, vagy valami mást készít elő, netán teljesen önmagában áll. A Slipknot mindenesetre a nagyszabású Knotfest Roadshow turnéja keretében járta Észak-Amerikát az utóbbi hetekben a Killswitch Engage, a Fever 333 és a Code Orange társaságában, a kör ma ér véget Los Angelesben.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.