Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Szó van róla, hogy kéne egy Titans Of Creation című dal is”

A Testament tavalyi Titans Of Creation lemezének promócióját gyakorlatilag teljesen hazavágta a világjárvány. Chuck Billy szerint nem kizárt, hogy a csapat előbb-utóbb újracsomagolva, friss dalokkal megbónuszolva is kihozza az albumot.

0131testament

Új nagylemezen egyelőre nem gondolkodik a Testament a koronavírus miatti tétlenségben, Chuck Billy szerint azonban nem kizárt, hogy néhány daluk összeáll a közeljövőben. „Zenekarként nem dolgoztunk új zenéken, de Eric Peterson egyedül gyúrja az ötleteit otthon”, mondta az énekes a Rocking With Jam Mannek. „Még én sem hallottam ezekből semmit. De nálunk mindig Erictől indulnak a dolgok, szóval egyelőre várok. Megfelelő hangulatba kell kerülnie… De így, hogy otthon rekedt a járvány miatt, mindenképpen úgy gondolom, hogy alighanem jammel és írogat. Szóval legalább néhány dalunk biztos összeáll. És ennek így lenne értelme, mert pár új dallal a tarsolyunkban talán újra kiadhatnánk a legutóbbi lemezt. Például szó van róla, hogy kéne egy Titans Of Creation című dal is, mivel nem volt címadó szám az albumon. És akkor ez is megjelenhetne az újrakiadással. Ez persze elsősorban marketinges húzás, de azt hiszem, jelenleg valami ilyesmiről van szó…”

DiszKgráfia sorozatunkban tavaly kielemeztük a Testament életművét, az összeállítást itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
#1 Equinox 2021-03-08 21:15
Nem hozom elő tizedszer, de a Testament ebben jó, a számoknak van karaktere, különválnak, jók mind, egységes a lemez is. Gond egy szál se. Én hülyére hallgattam a Titans of Creationt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.