Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stúdiózik a Motörhead, nyár végén itt az új mestermű

Stúdióba vonult a Motörhead, hogy megkezdjék a munkát az új nagylemezen. Lemmyék új, sorrendben huszonegyedik stúdióalbuma a tervek szerint valamikor nyár végén jelenhetne meg, de ez még természetesen változhat.

A Motörhead utoljára 2010 decemberében adott ki új nagylemezt The Wörld Is Yours címmel. A csapat ezúttal is Cameron Webb producerrel dolgozik, aki a 2004-es Inferno óta minden egyes lemezüket jegyezte, az egyelőre cím nélküli friss anyagon pedig olyan dalok lesznek majd már biztosan, mint az Outsider és a Silence When You Speak to Me.

Mindez valószínűleg azt jelenti, hogy a korábban rebesgetett feldolgozásalbum terveit egyelőre jegelte a csapat. „Beszéltünk róla, hogy feldolgozáslemezt csináljunk, de még nem hoztunk végleges döntést a kérdésben", mondta Lemmy még ősszel a Classic Rock Revisitednek. „Jó móka lenne készíteni egy ilyet... Zeneileg mindhárman nagyban különbözünk egymástól, szóval igen változatos album születne. De természetesen Motörhead dalokká alakítanánk mindent... És már korábban is játszottunk feldolgozásokat. Csak egyféleképpen tudok játszani, vagyis ha ettől eltérő ötletünk születik, mire kihozunk belőle valamit, akkor is motörheadesen szól. Persze csináltunk már a saját határainkat feszegető témákat, a 1916-t vagy az I Ain't No Nice Guyt, meg még jó pár nótát, ami abszolút nem volt hagyományos Motörhead, de mégis jól szólt... Új dalaink mindenesetre még nincsenek. Majd egy hónappal a stúdiómunkálatok megkezdése előtt elkezdünk írni."

A Motörhead a nyári fesztiválszezonban már biztosan felszántja az európai színpadokat, és ha környező országokban lekötött dátumokat lesünk, a grazi Seerockon már biztosan ott lesznek. Az azonban nem titok, hogy a csapat honlapjára nemrég felkerült egy augusztus 5-ei budapesti dátum is az idei Szigeten, ezt azonban viszonylag gyorsan eltávolították onnan. Mi sem tudjuk, mit jelent vagy mit nem jelent mindez, de reménykedünk…

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+7 #3 nexxtbence 2013-03-01 16:52
És mindezt úgy teszik, hogy lazán alázzák le a mai bandák nagy részét.
Idézet
 
 
+6 #2 Venomádi 2013-03-01 16:33
Sosem döglenek meg! A Motörhead örök! ja meg VÁROM
Idézet
 
 
+9 #1 JamesSmith 2013-03-01 00:13
Nagyon várom. Igaz a "The Wörld Is Yours" annyira nem jött át (Persze rossz sem volt.) de az azelőtti "Motörizer" szerintem remekmű lett.
Egyszerűen szórakoztató az amit a Motörhead csinál majd 40 éve .Szívvel,lélekke l. Hitelesek. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.