Shock!

július 03.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Stratovarius: augusztusban új album, októberben budapesti koncert

0426stratAugusztus 14-én jelenik meg az earMUSIC gondozásában a finn Stratovarius új nagylemeze, az Eternal, a legutóbbi, rendkívül sikeres Nemesis folytatása. A finn csapat az album turnéja keretében Budapesten is fellép, a koncert október 14-én lesz a Barba Negrában.

Már negyedik Timo Tolkki nélkül készített albumával rukkol elő nyár végén a Stratovarius, és az Eternal egyben a második lesz a sorban ezek közül, amelyen már nem Jörg Michael, hanem Rolf Pilve dobjátéka hallható. A banda fő zenei agya és egyben a lemez producere ismét Mattias Kupianen gitáros volt. „A Polaris óta nagyjából kétévente hoztunk ki új stúdiólemezt", mondja Jens Johansson billentyűs. „A Nemesis után azonban úgy döntöttünk, tartunk egy kis pihenőt, miután befejeztük a világ körüli turnét. Most mindannyian napbarnítottan és kipihenten pattanunk vissza a nyeregbe, mert kurvára elérkezett az idő! Mindenki rengeteg új dalt írt az elmúlt hónapokban, és csakis a legjobbakat vettük fel ezek közül az Eternalra."

A lemez turnéján a zenekar ismét érinti Magyarországot. Az újabb budapesti buli a Barba Negrában lesz október 14-én, a Concerto szervezésében. További részletek itt. Aki pedig addig sem bírja ki Timo Kotipelto hangja nélkül, annak a hamarosan érkező Cain's Offering-lemezre érdemes odafigyelnie.

 

Hozzászólások 

 
#1 Chris92 2015-04-25 09:09
Koncert szempontból október egyre jobb lesz: Fu Manchu, Stratovarius, Annihilator.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.