Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sikeres volt Ozzy újabb műtétje, jövőre ismét albumot tervez

0927ozzyHa már a koncertszínpadokra nem térhet vissza, ismét lemezt szeretne készíteni Ozzy Osbourne. A napokban újabb sikeres gerincműtéten átesett énekes tervei szerint ismét Andrew Watt-tal bútorozik majd össze az albumhoz.

Az eredeti tervek szerint Ozzy Osbourne is fellépett volna az október 6-8. közötti Power Trip fesztiválon, a kaliforniai Indióban, az Empire Polo Club nevű szabadtéri helyszínen, ahol a Guns N' Roses, az Iron Maiden, az AC/DC, a Metallica és a Tool játszik még, de gyenge fizikai állapota miatt végül le kellett mondania a bulit, és átadta helyét a Judas Priestnek. A 74 éves énekes a napokban újabb gerincműtéten esett át, vagyis a koncertezés egyelőre gyakorlatilag kizárt – ez azonban nem jelenti azt, hogy Ozzy tétlenül akar otthon lábadozni. „Próbálom magam egyben tartani – mondta a brit Metal Hammernek. – Két albumot készítettem most elég gyorsan egymás után, most pedig akarok csinálni még egyet, utána pedig szeretnék ismét útra kelni.”

Ozzy elárulta: producerként és dalszerzői segítségként éppúgy Andrew Watt-tal tervez dolgozni, mint a 2020-as Ordinary Manen és a tavalyi Patient Number 9-on. „Még csak most kezdjük a munkát, és jövő év elején kezdődnek a felvételek. Szeretném lefoglalni magamat most ezzel az albummal.” Az Osbourne csigolyáit érintő aktuális műtét sikeres volt, és Ozzy saját bevallása szerint elég jól is érzi magát a beavatkozás után. „Hálistennek túlestem rajta. Jól érzem magam, egyszerűen csak elhúzódott ez az egész. Már hónapokkal ezelőtt is azt hittem, hogy hamarosan ismét minden rendben lesz. Egyszerűen képtelen voltam hozzászokni ehhez az élethez, hogy valami sosincs rendben… Még nem tudok igazán stabilan járni, de a fájdalom végre megszűnt, vagyis jól ment a gerincműtét.”

További részletek a készülő albumról remélhetőleg hamarosan.

 

Hozzászólások 

 
#4 The_Sentinel 2023-09-28 08:36
Szegény öreg Bilbó.:-(

(Lemez jöhet és jöjjön, de azt az útra kelést nem kéne már erőltetni.)
Idézet
 
 
#3 Gábor 2023-09-27 19:44
Nem kéne már ezt erőltetni...
Idézet
 
 
#2 nikfisz 2023-09-27 19:10
Szerintem nem csak én döbbentem meg!(pedig ez volt várható)
Idézet
 
 
#1 bogar 2023-09-27 17:42
Jó ez a kép. Nem is tudtam, hogy ját Békásmegyeren! :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.