Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Sajnálom Burton döntését, az ajtó továbbra is nyitva áll előtte”

1111dinoNem örül Burton C. Bell távozásának a Fear Factory gitárosa. Dino Cazares szerint az énekes döntése sok szempontból érthetetlen, ugyanakkor az ajtó egészen addig nyitva áll előtte, amíg be nem indulhat ismét a turnéverkli.

Robb Flynn No Fuckin’ Regrets podcastjában kommentálta Burton C. Bell énekes távozását a Fear Factory soraiból a csapat gitárosa. „Az énekesünk, aki harminc évig állt a fronton, úgy döntött, kilép a zenekarból”, mondta Dino Cazares. „Kiadott egy nyilatkozatot erről, amiről a közösségi médiából értesültem. Nem nagyon szeretnék belemenni a közlemény taglalásába, mert tele van képtelenségekkel. De szemet szúrt, hogy nem vállal felelősséget a lezajlott jogi eljárásokért. A legtöbben tisztában vannak vele, hogy az elmúlt több mint három évben jogi csatározás folyt a Fear Factory névhasználata kapcsán. Burtont és engem külön pereltek be, más bíróságok előtt. A két másik ex-tag (Christian Olde Wolbers és Raymond Herrera – a szerk.) bíróság elé citált bennünket, aminek eredményeként Burton és én csődbe mentünk, de más-más államban: én Kaliforniában élek, ő Pennsylvaniában. Néhány hónappal ezelőtt eladóvá vált Burton Fear Factory védjegy fölötti tulajdonjoga, én pedig megvásároltam. Nem szeretnék belemenni a véres részletekbe, senkit sem akarok a vonat elé lökni. De aki kíváncsi a valós helyzetre, kiguglizhatja a papírokat. Keress rá a nevünkre, meg fogod találni, ott áll minden feketén-fehéren. Elolvasható, mi történt.”

Dino remélte, hogy Bell annak ellenlére is a csapatban marad, hogy most már egyedül a gitáros a Fear Factory név jogos tulajdonosa, főleg, hogy a javarészt 2017 óta készen álló, de a közelmúltban új hangszeres sávokkal felturbózott, jelenleg épp Andy Sneap által kevert új sorlemezen is az ő hangja hallható. „Sajnálom a döntését, az ajtó továbbra is nyitva áll előtte”, szögezte le a gitáros. „Amikor úgy dönt, hogy túllép az akármilyen problémáin, én itt várok rá. De nem tudok túl sokáig várni, mert amikor ismét kinyílik majd a világ, vissza kell mennem dolgozni, és azt kell csinálnom, amit minden más zenekar: tovább kell lépni, meg kell élni ebből az egészből. Addig azonban nyitva áll előtte az ajtó.”

A lemez a jelenlegi tervek szerint március környékén érkezik majd a Nuclear Blastnél.

 

Hozzászólások 

 
#2 Tibcsi 2020-09-30 13:23
Ezt a komédiát már lejátszották 18 éve is, mibe fogadunk, hogy 2 év múlva lesz megint zenekara Burtonnek és a korábbi ritmusszekcióna k?
Idézet
 
 
#1 dude 2020-09-30 09:37
Csak barátok közt váááááár....
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.