Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Részben az Iron Maiden állja Paul Di’Anno térdműtétének költségeit

Az Iron Maiden állja Paul Di'Anno régóta esedékes műtéti kezeléseinek egy részét. A zenekar lemezes periódusának első frontemberére júliusban három beavatkozás is vár.

0621harrispaul

Évek óta csúszik Paul Di'Anno térdműtéte, ám júliusban, Horvátországban végre megtörténhet a nagyszabású beavatkozás: a 64 éves, régóta kerekesszékbe kényszerült énekes két nap alatt három különböző operáción is átesik majd, utána pedig hosszas rehabilitáció vár rá. Ennek során járni is ismét meg kell majd tanulnia, és ha minden jól alakul, 2022 végére alighanem ismét képes lesz saját lábon közlekedni. Amennyiben azonban a beavatkozás nem halad a tervek szerint, Paulra amputáció vár.

Hétfőn most kiderült: Di'Anno műtéti költségeinek fennmaradó, még ki nem egyenlített részét az Iron Maiden állja majd. A hírt Kastro Pergjoni, a stratfordi Cart & Horses Pub tulajdonosa jelentette be, aki az elmúlt hónapokban több ezer dollárt gyűjtött adományokból Paul operációjára. Annak idején, 1976-ban ez a pub adott helyet az Iron Maiden első koncertjének.

Paul májusban, hosszú évek szünete után személyesen is ismét találkozott Steve Harrisszel Horvátországban. A Maiden két hete Budapesten is fellépett.

 

Hozzászólások 

 
#6 Levike 2022-06-22 13:30
De azért amit ez az ember művelt magával amellett nem lehet elmenni szerintem szó nélkül.
Pedig igen nagy király volt még akkor is, ha a Maiden Dickinsonnal teljesedett ki igazán..
Idézet
 
 
#5 Zoltan 2022-06-22 12:42
Anno volt a Tiswas nevű (ha jól emlékszem) gyerekműsort, ahol Steve, Bruce és Eddie tette a tiszteletét 1982 környékén, kaptak is tortát az arcukba. Amikor az angol túristák ott ragadtak azt hiszem Egyiptomban, és pont akkor fejezte be a turnét vagy a Maide vagy Bruce szólóban, és már ment is a repcsivel a bajba jutottakért. Már említett Clive Burr halála. Amikor kiderült, hogy szegény szklerózis multiplexben szenved, azonnal már minden követ megmozgatta érte. Alapítvány és egy segítségek. A jótékonysági focimeccsekről nem is szólva. Szóval, ha baj van, azt biztos Harrisék fognak segíteni.
Idézet
 
 
#4 the raven 2022-06-22 11:00
Idézet - Zoltán:
Steve Harris egy makacs és határozott ember, aki nem felejtette el, hogy honnan indult és a korábbi tagokat, mégha nem is napi szinten beszélgetnek (lásd: Clive Burr halála például ).

Ott a pont!
Idézet
 
 
#3 Zoltán 2022-06-21 20:47
Steve Harris egy makacs és határozott ember, aki nem felejtette el, hogy honnan indult és a korábbi tagokat, mégha nem is napi szinten beszélgetnek (lásd: Clive Burr halála például ).
Idézet
 
 
#2 Wendiii 2022-06-21 16:17
Idézet - Tulus:
Kellemeset csalódtam Harrisékben.


Miért? Amikor 2015-ben Chilében megsérült (ha jól emlékszem) három ember, mert nekihajtottak a repülőjüknek, az ő kórházi költségeiket is kifizették. Nem voltak ők rosszban Di'Annoval, csak 1981-ben ki kellett tenniük a csapatból. És azt még Paul is elismeri, hogy jogos volt.
Idézet
 
 
#1 Tulus 2022-06-21 14:05
Kellemeset csalódtam Harrisékben.

Jobbulást Paulnak, remélem mindegyik műtéte sikerülni fog!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.