Shock!

július 03.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Visszatért a színpadra és Steve Harrisszel is találkozott Paul Di’Anno

Sok év után ismét koncertet adott Paul Di’Anno, az Iron Maiden lemezes érájának első énekese. A frontember emellett találkozott Steve Harrisszel is a hétvégén.

0524stevepaul

Nem kérdés, hogy az elmúlt napokban Horvátország volt a világ Iron Maiden-fellegvára: hétvégén itt startolt a zenekar aktuális turnéja, de egy nappal korábban szintén Zágrábban tért vissza a színpadra évek kihagyása után a banda első énekese, Paul Di’Anno is. A régóta súlyos egészségügyi problémákkal küzdő, kerekesszékhez kötött Paul az utóbbi hónapokat Horvátországban töltötte fizioterápiás- és nyirokdrenázs-kezeléseken, amelyeket hamarosan régóta esedékes térdműtét követ majd, ám máris sokat javult az állapota: a zágrábi Bikers Beer Factory klubban hét év szünet után adott koncertet május 21-én. És ha már így hozta a sors, a felek természetesen találkoztak is egymással: Steve Harris a Maiden bulija előtt az Arena Zagrebben fogadta régi kollégáját, a találkozást pedig a zenekar fanatikusa, a több róluk szóló helyi kiadványt szerzőként jegyző Stjepan Juras meg is örökítette. A 64 éves Paulról egyébként egy dokumentumfilm is készül, utóbbit Wes Orshoski rendezi, és a zágrábi fellépés egyes részletei is helyet kapnak majd benne.

Az Iron Maiden június 7-én Budapesten, a Groupama Arénában koncertezik a Shinedown és a Lord Of The Lost társaságában. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#3 ma 2022-05-25 10:02
Azt nézem, hogy Harris ráncosan, ugyanolyan mit a Powerslave borítón. Ok, hogy rock n roll életmód meg lazaság de Dianno rettenetesen néz ki. És ok, hogy punk, meg minden de abból a tekintetből ahogy Harrisre néz azt érzem, hogy ő is érzi ezt a különbséget.
Idézet
 
 
#2 Tulus 2022-05-24 14:49
Örülök, hogy Paul jobban van, és beszéltek pár szót Steve-vel :)
Idézet
 
 
#1 nxfn 2022-05-24 08:01
Falunapi óbégatás, rettenetes...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.